Tele

Täna "Kuuuurijas": Katrin Lust toob päevavalgele õõvastava pantvangidraama! (28)

LISA KOMMENTAAR

Lp Katrin Lust!4. september 2018, 13:44
Kui ümbruskonnale on teada,et ta on gei,siis mitte-geid ringihulkujad,mida oli neil asja Toobali juurde...nende jutu järgi sai narkotsi,tasuta alkoholi jne! Kui Toobal,nii rikutud on,siis mida on korralikel noormeestel asja Toobali juurde? Ajakirjandusest selgub ,et noormehed on juba kriminaalselt karistatud. Usun täiesti,et nad raha varastasid.Oli neil ju alkoholi ja nend
millest sa räägid3. september 2018, 23:45
samasoolistega asjatamine on aastatuhandeid vana teema: normaalne kolmeastmeline protsess, et kõigepealt samasoolise õpetajaga, siis teisest soost kogenuma prostiduudiga (paralleelselt samasooliste õpetajatega) ja siis alles kolmanda etapina eelkõige vastassoolisega (soo ja suguvõsa jätkamiseks jne).
Otse loomulikult - vanasti selles eas, kui "tika" tuksuma või naene lehkama (küll meeldivalt ja siis kala kombel eemaletõukavalt lõhnama) hakkas ...
Lust lihtsalt ei valda teemat!
Ta väidab (püüab halvustada) seda, mis tänapäeval on taas vaba valiku teema. Selles õnnetus ongi, et Lust ei austa inimeste vaba valikut, tal puudub kultuuriline taust ja ta lähtub ainult tellimusest!
Kahe sõnaga: müüdav hing!
värskendan mälu3. september 2018, 23:08
Tuletaks meelde üle eesti riiklikke reklaamiplakateid aastast umbes 2005 - "sinu poeg elab mehega, väärtusta erilisust". Ja sarnaseid plakateid oli veel, midagi pole muutunud, seltskond on veidi põranda alla läinud lihtsalt.
m.o.t.t.3. september 2018, 21:19
Lust ei ole uuriv ajakirjanik, vaid räpane propagandist.
Pole minu asi, kas ta on nii rumal ja kinnisideede või iseenda virtuaalmaailma kütkeis, aga see ei ole sõltumatu ajakirjandus, mida ta teeb. Rääkimata räpastest vahenditest on tulemuseks verbaalne okse ...
Miks TV3 selles aru ei saa? Miks Õhtuleht sellest aru ei saa?
(klikimajandus - ebaadekvaatse tädi müügist saadud tulu ...)
Tubli Katrin!3. september 2018, 21:08
Tubli Katrin! Oled õigel teel. Kahju, et sinusuguseid julgeid nii vähe on. Ootan sinu saateid suure huviga.
koraan3. september 2018, 21:31
Inimesele, kel ei ole ees/sihtmärki, on kõik teed õiged!
Üks ütlemine oli vist selline:5. september 2018, 20:41
kui ei teata, kuhu minna, siis võib juhtuda, et ei jõutagi kohale.
Katrin3. september 2018, 20:51
Nüüd tõmbasid endale küll vee peale! Mida on üldse sellistel kalkaritel Toobali.juurde asja,kui seal teadaolevalt ahistati? Kindlalt ,enne valimisi sepistatud jama.!
Kristiina3. september 2018, 20:08
See noormees on Karl ja see oli narkoseltskond(ninamees karistatud). Ta pole alaealine,et peaks varjama. Väljapressijad olid..
Toimetusele3. september 2018, 19:45
Miks Õhtuleht promob Räpase ajakirjaniku saateid?
Kas teie sporditoimetus teeb promo 5x dopinguga vahele jäänud sportlastele?
Kas teie toimetus aktsepteeriks politseinikku, kes on 5x teenistusliku juurdluse käigus hukka mõistetud (vaevalt ta seejärel politseis töötaks) ...
Miks te promote süstemaatiliselt räpast ajakirjanikku?
mnjah3. september 2018, 18:59
nägin kogemata selle saate reklaami ja peab ütlema et see oli õõvastav. Ei tunne kaasa K.Lustile ja loodan et tema vastu ka süüdistus esitatakse ja kohus ta reaalselt vangi paneks. Kasvõi mingikski ajaks.
Keda te lambaks peate preili Lust, kas tõesti peab seda klippi reklaamima sellise igivana pildiga kus peal Savisaar, Toobal ja ka Ratas. Viimane veel kõige esimesel kohal. Kas keegi veel arvab et Lust vajab kaitset? Õõvastav on saatejuht ise ja tema tegutsemise viisid. Tavaline manipulaator,
Arst3. september 2018, 18:42
Irw ega te toobali saunapadi juhuslikult ole _
sul on 3. september 2018, 19:19
Sul on Lustlikult kehv loogika, sildistamismaania ja kompleksid ;)
Jääb arusaamatuks,
1) keda sa teietad (kellele on su kommentaar suunatud)
2) miks eeldad keegi on mees (muidu sildistamine/solvamine ei kanna)
See3. september 2018, 18:32
PooleToobal on Suure- Jaani maailmakaardile viinud. Kohalikud peaksid uhked olema, et neil selline segane seal elab.
muidugi räpane3. september 2018, 18:25
01.03.18 Tauniv: TV3 rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 1.4., mis näeb ette, et ajakirjandusorganisatsioon kannab hoolt selle eest, et ei ilmuks ebatäpne, moonutatud või eksitav info. Samuti rikkus saade punkti 4.1., mis näeb ette, et uudised, arvamused ja oletused olgu selgelt eristatavad. Pressinõukogu leiab, et saates on faktid ja oletused segamini ning saatejuht on intervjueeritavaid oma küsimustega suunanud.
01.03.18 Tauniv: TV3 saade „Kuuuurija“ rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.2., mis näeb ette, et konflikti sisaldava materjali puhul peab ajakirjanik ära kuulama kõik osapooled. Pressinõukogu hinnangul esitati Marta Tuule artikli kohta ebatäpset infot ja pandi artikkel väidetavate rünnakute ja ähvardustega samasse nimekirja, mistõttu oleks pidanud sõna andma ka Marta Tuulele.
14.12.17 Tauniv: TV 3 rikkus Kuuuurija saatelõigus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.7., mis näeb ette, et vanemate vaidlusi laste hooldusküsimuste üle üldjuhul ei kajastata. Pressinõukogu hinnangul puudus antud saatelõigu kontekstis avalik huvi rääkida alaealistest lastest ja näidata videolõiku laste ära viimisest. Pressinõukogu arvates tuleb ajakirjanikel hoolikalt kaaluda, kas lapsevanemate ütlusi ja infot laste kohta avaldada või mitte.
15.06.17 Tauniv: Kuuuurija rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.1., mis näeb ette, et uudised, arvamused ja oletused olgu selgelt eristatavad ning punkti 4.2., mis näeb ette, et konflikti sisaldava materjali puhul peab ajakirjanik ära kuulama kõik osapooled. Pressinõukogu hinnangul on Elva linnapeale sõna antud formaalselt, sest sisulistele süüdistustele ei saanud ta vastata.
15.09.16 Tauniv: TV3 rikkus ajakirjanduseetika koodeksi punkti 4.1., mis näeb ette, et uudised, arvamused ja oletused olgu selgelt eristatavad ning uudismaterjal põhinegu tõestataval ja tõenditega tagatud faktilisel infol. Pressinõukogu hinnangul luuakse kaebaja suhtes saates negatiivne kontekst ja jäetakse mulje, et ta võib olla blogija surmas süüdi. Pressinõukogu leiab, et saates ei ole esitatud ühtegi tõendit, mis kinnitaks, et kaebaja soovitas blogijal lõpetada ravimite võtmise.
Nüüd väidetavalt kriminaaluurimise all korduva
§ 266. Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine
kahtlusega.
Omal ajal saatis Inglsmaalt väljamõeldud lugusid.
No, kui see pole räpane ajakirjanik, kes ta siis on?
jann3. september 2018, 18:18
toobalil õlled külmas ja paljad noored poisid saunas
kuule3. september 2018, 20:28
ma olen ka suure osa elust meeste saunas käinud - lapsepõives võibolla koos emaga ka naiste saunas (kui ema ja lapse osakond kinni oli ;) Muidugi, eks ole nii meeste kui ka segaseltskonnaga väikeses saunas käidud, nii käterätiga kui ilma - aga kelle see asi on?
Saunas käiakse pesemas, pidustsemises, aga selle põhjal "soodumuse sildistamine " on haiglaslik - Lusti räpane meetod!
selge3. september 2018, 18:18
et Keskerakond oma erakonna liiget kaitseb.Ei ole paha sõna öelda,ikka avaldatakse
Priidule kaastunnet.Ratas ütles ka Narva volikogu liikmete kohta kui uurimise alla sattu-
sid,et hiljem võivad erakonda tagasi tulla.
räpane ajakirjanik3. september 2018, 18:11
Lust on räpane ajakirjanik - mina tema õõvastavat okset ei kummarda
3. september 2018, 16:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kle3. september 2018, 21:30
see kassijura on möödunudtalvine lumi.
Mis on muutunud? - Kassil olid ka sel aastal pojad - lausa mitu pesakonda...
Ja 1. september tähendas "elukooli" paljudele kassipoegadele, keda võib kohata kõikide maanteede ääres (vrd merekool). Mida muutis Lusti saade? - Midagi ...
Va enesereklaam ja summa firma kontol.
aga3. september 2018, 16:26
Lust võiks "multitalent" mardi tegemistest ka skandaalse loo teha, ootame huviga. Miks tema tegevused lubatud on aj Toobalil mitte?
Tiit Pooletoobaline3. september 2018, 15:47
kas seda saadet ära ei saa keelata?
Võimas aur3. september 2018, 16:20
Mis tast ära keelata. Las jauravad. Loodetavasti antakse toobalile ka võrdselt sõna mitte ei materdata selja tagant.
Q3. september 2018, 15:12
Seda saadet on juba igasugu võtetega promotud
ENN3. september 2018, 14:54
Ootan Katrini saadet suure huviga .
Irw3. september 2018, 14:36
Irw. On juba teada milline "pantvangidraamaga" tegu oli. Lust võiks süveneda mitte õlalt valanguga.
ikka õlalt3. september 2018, 19:37
Selles Lusti viga ongi, et ta loob enda virtuaalreaalsuse, millest ta enam välja ei tule …
Aga selle baaslit kasutab räpaseid meetoteid ja õigustab õilsa maailmaparandamisega, mis omavahel ilmtingimata vastavuses pole.
Rääkimata enesekiituse raskest tööst, mida teistele usaldada ei saa - nii on ka enamus kiitvaid komme tema enda kirjutatud. Kes kirjutavad tema vastu, neid sildistatakse pee Edendusega, keskerakondliku kuuluvuse jmt.
muidugi3. september 2018, 20:12