Owe Petersell ja Katrin Viirpalu "Terevisioonis"Foto: Kairit Leibold/ERR
Tele
3. september 2018, 13:08

AVALDA ARVAMUST | Kas Owe Petersell on tõesti igav saatejuht? (150)

Sellest sügisest liitus ETV hommikusaate "Terevisioon" meeskonnaga Owe Petersell, kelle ümber keerles küsimus, kas suur habe ikka televisiooni sobib. Owe kärpis seepeale habet. Nüüd saab mees aga televaatajatelt hävitava hinnangu, olles nende sõnul täiesti igav.

"Kuhugi on täielikult kadunud Owe energia ja karisma. Üldse ei saa aru, mis sellega juhtunud on," antakse Owele Diktori portaalis hävitav hinnang. "Eetris millegipärast null, aga ta on ju päriselus palju huvitavam!" hinnatakse mehe huumorisoont. Ka küsimused on Diktori meeskonna arvates väga igavad. 

Loe Diktori meeskonna pikemat hommikusaadete analüüsi.

Ka Eesti Päevalehe arvustajate sulest ei leidu Peterselli suunas kiidusõnu. "Saatejuhtide jutuajamine on puine ja triviaalne, üheski paaris pole aru saada, kumb on tark ja kumb loll või mis neil üldse vahet on. juba fakt, et "Terevisiooni" juhib edukalt Owe Petersell, kelle loodus on ilma jätnud vähimastki vaimukuseraasust, on kõnekas," kirjutab Eesti Päevaleht. 

Loe Eesti Päevalehe arvustust pikemalt.

Õhtulehe lugejad on aga siiani Owe ekraanile tulemisega rahul olnud. "Nii hea on jälle "Terevisiooni" vaadata," ütleb üks. "Väga hästi tehtud saade ja väga armsad inimsed. Owe ja Liisu on kenad ja soliidsed saatejuhid - edu neile," kiidab teine. "Mulle meeldib Owe saatejuhina väga, sest tal on nii meeldiv rahulik ja rahustav hääl. Hakkasin uuesti hommikul vaatama saadet, mida aastaid ei vaadanud," on ka kolmas rahul. 

Hea lugeja, avalda arvamust - kas Owe Petersell on tõesti igav saatejuht või kindlasti mitte?