Robin JuhkentalFoto: Laura Oks
Tele
3. september 2018, 12:54

Robin Juhkental vahetas ametit: ainult raha pärast ei tee ma enam kunagi mitte midagi!

Rokiansambli Metro Luminali laulja Robin Juhkental on vahepeal lisaks muusikuametile hakanud ka teleajakirjandustööd tegema. Nimelt tegutseb Juhkental juba mõned kuud Kanal 2 meeskonnas välis- ja seltskonnauudiste toimetajana.

"Minu soovitaja oli Märt Niidassoo, kellega ühes lokaalis jutustama sattusime," valgustab Juhkental enda tööle asumise tagamaid. "Tulin jutule ja vist sobisin, nüüdseks olen siin töötanud paar kuud ja seni meeldib väga."

"Õpin iga päev midagi juurde ja maailmas toimuvaga pole ma kunagi nii hästi kursis olnud kui praegu," lausub värske välis- ja seltskonnauudiste toimetaja.

Kanal 2 meeskonda hindab ta kui väga toredat ja toetavat. "Ainult raha pärast ei tee ma enam kunagi mitte midagi ja ka hetkel töötan lõõmava kirega," tunnistab mees.

Enne telejaamaga liitumist oli Robinil laual mitu tööpakkumist, aga ta tunnistab, et klassikaline kella kaheksast viieni kontoritöö väga ei tõmba. "Kanal 2 graafik on paindlikum ja see sobib mulle ideaalselt."

Juhkental räägib, et selle tööga tuleb kohati ikka kiirustamist ette. "Aga mu pingetaluvus on üsna hea," ütleb ta. "Praegu tunnen, et 15 tööpäeva kuus muudab mind vabadel päevadel tublimaks."

Muusika mõistes on see aasta mehe sõnul üks elu produktiivsemaid. "Oktoobris ilmub Metro Luminali uus album ja aasta lõpus olen veel paari toreda muusikaalase projektiga seotud," valgustab laulja. Seega, ülepeakaela uude ametisse ei ole pidanud Juhkental sukelduma. "Muusika tegemist võimaldab töö jätkata," lausub Robin. "Aeg-ajalt teen turundusalaseid tellimusi ikka ja toimetan tekste. Aitan klientidel turunduskampaaniad teha ja toodan erinevatele kampaaniatele meeme."