Foto: ARNO SAAR
Saund
3. september 2018, 12:24

TOP 6 | Need kooliteemalised laulud muudavad õppetunnid lõbusamaks

Septembrimasendus on kontidesse pugenud? Tagumikualune koolipink on kõva ja külm? Õpetaja jutt jookseb ühest kõrvast sisse ja teisest välja? Ole mureta, pane enda pleieris mängima järgnevad laulud ning õppimine muutub kordades lõbusamaks!

Genialistid - „Õpetaja“

Genialistide lugu on pühendatud oma õpetaja headele ja halbadele külgedele. Kiidetakse küll hariduse kinkinud õppejõudu, aga siis küsitakse, et miks too neid elama ei õpetanud ning miks ei saa elus naeratusega läbi lüüa.

Mari-Leen - „Õpetaja“

Põhimõtteliselt ei laula Mari-Leen millestki tähtsast, aga tümps on okei ja vahel sellest isegi piisab. 

Vennad Urbid - „Koolilaul“

Vennad Urbid maalivad kuulajatele silme ette kohati võika loo, kui lüürikasse poeb rida, mis räägib, kuidas kivisõja tulemusena klassikaaslase pea lõhki löödi. Loodame, et mehed oma poegadele seda õppetundi kooliteele kaasa ei andnud.

Dj X & Sõbrad - „Kooliaeg (Küll On Tähed)“

Populaarse lastelaulu „Küll On Tähed (Oh kooliaeg)“ tagurpidine versioon kuulutab suure suuga, et haridussüsteem on psühhoterror. Samas on kogu kompott nii lustakas ja energiline, et jalg hakkab tatsuma isegi siis, kui silmast jookseb pisar.

TomK - „Helle Kajamets“

Kunagi äärmiselt roppude paroodiliste räpilugudega endale nime teinud TomK pühendas oma klassijuhatajale lausa eraldi loo. On ülimalt tõenäoline, et palas kirjeldatud sündmused siiski aset ei leidnud.

Orelipoiss - „Õpetaja Anni“

Orelipoiss teeb selgeks, mida on õpetajal vaja, et enda klassi noormeeste südameid võita.

Sellised olid meie pakkumised. Tead mõnda paremat koolilaulu? Anna sellest kommentaarides teada!