Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 8. september (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled rahutu, paigal istumine ei sobi sulle sugugi. Tahad palju suhelda, inimeste hulgas liikuda. Aeg on soodne reisimiseks ja uue informatsiooni kogumiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Inimestega suhtlemisel peaksid olema ettevaatlik – võimalik, et keegi üritab sulle salamisi kaikaid kodarasse loopida või varjab sinu eest olulist infot.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tasuks lastega suhete usalduslikumaks muutmiseks midagi ette võtta. Võimalik, et avastad enda jaoks taaskord hobi, millega oled kunagi õhinaga tegelenud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled nutikas, oskad õigel hetkel õiged sõnad leida ning neid eesmärgipäraselt kasutada. Teistele inimestele on lihtne endast head muljet jätta.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suudad kenasti meeldivad tegevused ja kohustused ühendada. Suhted kaaslastega on harmoonilised. Pole välistatud, et löövad lõkkele romantilised tunded.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled seltskondlik ja suhtlemisaldis. Peaksid aga hoolega jälgima, kellele ja mida sa räägid. Ära kibele oma saladusi jagama, usalda neid vaid lähimatele inimestele.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul ei ole vaja nädalavahetuse sisustamisele mõeldagi, sest teised sisustavad selle sinu eest. Saad kutseid erinevatele üritustele, su enesetundele mõjub kõige paremini aktiivne puhkamine.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kokkulepete sõlmimine läheb edukalt. Sa lihtsalt satud õigel ajal õigesse kohta või jõuab juhtumisi su kõrvu info, mis sind päris palju edasi aitab. Suudad kaaslasi mõjutada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled asjalik ja enesekindel, hindad oma võimalusi ja võimeid kainelt. On hea päev õppimiseks, enesetäiendamiseks ning teistele teadmiste jagamiseks, aga ka õppereisi alustamiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Mõtted selginevad, saad aru, mis on oluline, mis mitte. Võid avastada, et oled mingit olulist asja pikemat aega valesti mõistnud ning muudad nüüd oma suhtumist täielikult.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned end kallima kõrval turvaliselt, naudid temaga koos olemist. Tasub palju aega kahekesi olemisele, oma mõtetest ja tunnetest rääkimisele pühendada, see tugevdab suhet.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Neptuuni ja Päikese opositsiooni mõjul vaatled oma suhteid läbi roosade prillide. Armastatud inimene tundub sulle ilusa ja heana, kohe täitsa ideaalsena.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastaringil on suhete teema tähelepanu keskmes. Armastus toob nii kõrghetki kui tagasilööke, saad tunda nii õnne kui valu. Tähtis on enda emotsioonidega tegeleda, mitte lasta tunnetel lihtsalt üle pea kokku lüüa. Väärtusta iseennast ja ära loobu ka suhtes olles oma vajadustest.