Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 7. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kipud suure õhinaga uusi projekte alustama, näe häid väljavaateid äritegevuseks. Sama ruttu aga tüdined ja lööd asjale käega. Proovi mitte olla liiga tormakas, hoida end tasakaalus.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Proovi olla enda vastu ausam – ükski probleem ei lahene iseenesest, selleks aga, et midagi lahendada, pead kõigepealt asja endale ausalt teadvustama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kui kedagi väga armastad, on oht, et muutud temast liiga sõltuvaks. Arvestades pidevalt tema tahtmisega surud oma soovid tagaplaanile, mis kokkuvõttes head ei too.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui tegutsed mõistlikult, võid saavutada suurt edu, kui aga oma võimeid kuidagimoodi üle hindad ja võimatut saavutada üritad, valitseb oht kolinal läbi kukkuda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võta aega selleks, et oma ette olles puhata. Mingid mõtted ja tunded on vaja läbi seedida ja selgeks mõelda. Looduses viibimine tuleb sulle vägagi kasuks. Äriasjus ära riski.

Neitsi

23. august – 22. september

Merkuuri trigoonid Saturni ja Uraaniga soodustavad niigi ergast mõttetegevust. Sinu peas võib tekkida uuenduslikke ja põnevaid, samas aga ka reaalselt täiesti teostatavaid ideid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kas oled teistega niimoodi käitunud, et nad sinust lugu saavad pidada või oled kellegi usaldust petnud? Sassis suhted tasub selgeks rääkida. Mineviku probleemid ei lahene iseenesest.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Suudad tublisti tööd rügada, aga vajad tänutäheks ka aplausi. Kui tunned, et su jõupingutusi vääriliselt ei tunnustata, solvud ja loobud kergesti.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tasub töökaaslaste ning muudegi tuttavatega niisama juttu puhuda, nii saad tõenäoliselt teada midagi niisugust, mis sulle kasulikuks osutub. Võid leida mõttekaaslasi ja koostööpartnereid.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Püsid kangekaelselt oma arvamuse juures ka siis, kui teised selle millegipärast maha laidavad. Ürita olla kompromissialtim. Ära lase emotsioonidel end valitseda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ära torma esimese õhinaga pea ees tegevusse, mõtle enne, mida sa õieti tahad ja kui palju sul selle jaoks aega ja raha on.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ära mitte mingil juhul hakka oma võimupositsiooni tõestama viisil, mis on miskit pidi seadustega vastuolus – selline käitumine tuleb sulle endale ringiga tagasi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Aastaring pakub sulle mitmekülgseid võimalusi tegelemiseks asjadega, mis sulle rõõmu teevad. Leides nutikaid lahendusi suudad tagada selle, et meeldiv oleks ühtlasi ka kasulik. Vast õnnestub sul töö, hobid ja reisimine omavahel oskuslikult ühendada. Armuasjus kipud liig sinisilmne olema.