Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 5. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tahad vaheldust saada ja ennast välja elada. Päev sobib energilisteks ja lõbusateks ettevõtmisteks, hästi mõjub sportimine koos toredate kaaslastega.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui tänasele satub mõni rahvarohke üritus või pidu, siis satud tähelepanu keskmesse ja oled üldine imetlusobjekt, kui sa seda natukegi tahad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oskad oma energiat õigesti kasutada, suunad selle probleemide lahendamisse ning arenemisse. Hea on rääkida selgeks vastuolud nii tööalastes kui ka eraelulistes suhtes.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Koostöö ei pruugi kõige paremini minna, tunned, et sinu hoogu püütakse asjatult pidurdada. Selleks võib olla ka objektiivseid põhjusi, nii kuula teiste seisukohad ära.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu mõtted püsivad asiste tegemiste juures ja näed palju vaeva, et nii mõnigi tööalane mõte kiiresti tegudeks vormistada. Õhtul peaksid aga kindlasti lõdvestuma.

Neitsi

23. august – 22. september

Võid saada huvitavaid sõnumeid inimestelt, kes on mõnda aega su elust eemal olnud, aga keda siiski sisimas oled enda lähiringkonda tagasi oodanud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

On rutiinseid kohustusi, mida tahaksid edasi lükata, aga see pole võimalik. Vaata asja positiivselt ja rahmelda selle nimel, et homme kergem ja lõbusam päev tuleks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Alusta tükk aega pooleli olnud tööde tegemisega juba hommikul. Õhtul saad sel juhul enda üle uhke olla, sest näed, kui palju kasulikku oled jõudnud korda saata.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui miski su lähedaste käitumises sind tõsiselt häirib, pole mõtet vait olla ja sappi koguda. Ütle, mida mõtled, aga tee seda rahulikult ja viisakalt.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Häid võimalusi on mitmes eluvaldkonnas. Keskendu pigem pikaajalistele plaanidele, neile, mille abil saad endale ja oma lähedastele tulevikku kindlustada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kaasinimestega osavalt manipuleerides võid kiiresti oma tahtmise saada, aga ainult pisiasjus. Pikemas perspektiivis võid sootuks usalduse kaotada, nii et mõtle, kas ikka tasub?

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Saad tagantjärele ka ise aru, et oled mõned probleemid enda jaoks ise välja mõelnud ja asjatult üle reageerinud. Näe vaeva, et sisemiselt puhtamaks ja paremaks muutuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal on energiat ja tegutsemislusti palju. Ole valmis õppima ja ennast arendama, seejuures ära aga ka unusta väärtustada seda, mis sul juba olemas on. Armusuhteis ära looda liiga palju teise osapoole peale. Ta ei ole nii osav, et kõiki su soove silmist lugeda, selgita talle oma vajadusi.