Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. september 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 4. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap oled sõbralikus ja lahkes meeleolus. Võib tekkida olukord, kus käitud liiga heldekäeliselt ja lased ennast mingil määral ära kasutada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pöörad tähelepanu oma välimusele, julged kanda seljas midagi ekstravagantset, millega tõmbad kõigi pilgud endale ja pakud palju kõneainet.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sulle ei lähe korda, mida teised sinust arvavad, sest tead, et oled eriline ja suurepärane inimene. Nendega, kes sinuga arvestavad, peaksid arvestama sinagi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Koonda töömõtteid ning keskendu kohustuste täitmisele. Peaksid ära tegema vähemalt nii palju, kui hädasti vaja selleks, et teiste töö sinu pärast ei seiskuks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled harjunud olema võrgutaja rollis – ikka see, kes mängu juhib, enda jaoks partnereid välja valib ning nõtke osavusega jahib. Täna võid aga ise kellelegi märklauaks sattuda.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled segatud põnevatesse, aga üksjagu riskantsetesse mängudesse. Ehkki tead, et elu on seiklus, tunned nüüd, et hoog on liiga suur, sa ei valitse enda liigutusi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tunded on intensiivsed. Kui pead neid varjama, on kaks võimalust – kas surud need alla ja sul on valus või siis toimub plahvatus ning ütled välja kõik, mis südamel olnud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sind vaevab mingi soov, mida pole lihtne täita, ehk ihaled lausa kättesaamatut. Või siis midagi niisugust, mille oled ise enda jaoks kättesaamatuks mõelnud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled enesekindel ning oma autoriteeti piisavalt kindlustanud selleks, et teised su sõnu tõsiselt võtaks. Keegi, kes varem suhtus sinusse skeptiliselt, on nüüd sinu poolele üle tulnud.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ehk pead avalikkuse ees sõna võtma või satud rahvahulga tähelepanu keskmesse. Sinu edu võti sellises olukorras on rahulikkus ja oma mõtete selge sõnastamine.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Hea on tegeleda igapäevaelu puudutavate asjadega, seada korda kodu. Suhtlemine pereliikmetega võib tiheneda, just nendelt saad sa palju positiivset energiat.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Oled asjalikult meelestatud ja sulle võib närvidele käia, et teised su ümber logelema kipuvad. Ära siiski liiga kriitiliseks ja kurjaks muutu, tuleta kohustusi meelde heatahtlikul moel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastaringil oled loominguline, samas ka distsiplineeritud. Kui oled lapsevanema rollis, on õige aeg järeltulijatega sidemeid tihendada, nendega koos seiklusi ette võtta. Suudad töö ja lõbu leidlikul viisil ühendada, küllap saad ka töö- või õppereisil käia ning põnevad suhteid luua.