Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. september 2018, 00:31

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 3. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vaja on olla täpne ja hoolikas, sest sinu töö mõjutab üksjagu ka paljusid teisi. Kui suudad täna vigu vältida, on lähinädalad jupp maad kergemad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Satud inimeste keskele ja tunned nendega suhtlemisest siirast rõõmu. Sul on meeldiv, enesekindel olla ning tajud mõnuga, kuidas heakskiitvad pilgud sinu peal peatuvad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa oled midagi nii väga tahtnud, aga nüüd läheb hoopiski ootamatult – loodetut sa ei saa, saad selle asemel midagi muud. Hakkad tasapisi taipama, et sul on vedanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu läheduses on inimene, kes teeks nii mõndagi sinu heaks, aga ta kardab ise initsiatiivi üles näidata. Kui sa tahad, et sinu eest hoolitsetaks, siis näita seda pehmel moel välja.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned end inimeste keskel kui kala vees. Lihtne on jutule saada ka võõrastega. Kui teed müügitööd või pead muudmoodi hea suuvärgiga leiba teenima, läheb töö ludinal.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle meeldib olla see, kes seisab teiste varjus, kuid salamisi ikkagi kõige olulisemaid niite tõmbab ja asjad oma äranägemise järgi paika sätib.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Merkuuri ja Veenuse sekstiili toel käivad töö ja vile koos. Paremini õnnestub kõik see, mida saad teha toredate kaaslaste seltsis. Ilmselt saab nendega üksjagu nalja ka.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegeled tuleviku planeerimisega, tööalaselt teed pikaajalisi plaane, et oma tagalat kindlustada. Pead aga sellesse kaasama ka teisi inimesi, sest tegemist on teie ühise tulevikuga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev võib rahulikult ja töiselt alata, pärastpoole aga kisub käest ära – keegi tirib su mõtted isiklikumatele teemadele ning õhtu võib pööraselt kirglikuks kujunenda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik on partnerlussuhteid stabiilsemaks ja kindlamaks muuta. Kui täna meeldivalt ja toetavalt käitud, hakkab partner sinust varasemast rohkemgi hoolima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled harjunud olema tugev, raskusi oma õlule ja lööki enda peale võtma, aga täna on rohkemgi kasu sellest, kui näitad välja oma nõrkust ja haavatavust. Selleks on julgust vaja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on võimalik näha oma asju kellegi teise vaatepunktist, sootuks teise nurga alt. See kujuneb üllatavaks ja vägagi õpetlikuks kogemuseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastal tasub tegeleda asjadega, mis sulle suurt huvi pakuvad, mida teed südamega. Pühendu sellele, et ennast arendada. Teiste inimeste ideedega tutvumine rikastab sind ja aitab vaadata asju uue kandi pealt. Tänu suurepärasele suhtlusoskusele saadab edu sind nii äris kui armuasjus.