Kiiksud

HÜPNOTISÖÖR ANTS HOIATAB: „Esoteerilised hullud näevad kõikjal deemoneid.“ (23)

LISA KOMMENTAAR

Mart5. september 2018, 22:18
Teadjad ytlevad alati, et Ants sul on VEEL tee käia. Tule "taskust" välja ja ytle, mida Sa näed. Kas Antsu, koletist, deemonit või midagi muud? Tavapärast on hypnoteraapia ehk hypnoos teadlikult teadvusega esile kutsutud alateadvuse protsess, mille läbi inimene hakkab nägema läbi suunatud teema end, teisi, eelmisi elusid, tulevikku või midagi muud. Kas sa Ants tahad, öelda, et inimesed on siis hullud, kui nad nii näevad. Paljud inimesed näevad veel enamat, kui sa arvatagi oskad. Sina oled veel kinnine või ei julge seda tunnistada, et ka Sina näed midagi enamat, miskit muud. Oled Sa näinud unenägusid? Mis need Sinu arvates on? Kas sa tead, et paljudel inimestel on selline võime, kaasasyndinud võime, näha, kuulda, tajuda teisiti kui inimesed on harjunud nägema kaasaja keskkonnas. See on ju surnute maailm ja teised planetaariumid, ning seal toimuv; mis haakub inimestesse ja on yhed haiguste põhjustajateks lisaks meile harjumuspärasest elukeskkonnast tekitatud vigastused, kas või seegi, et Sa nimetad teisi Alternatiiv meditsiiniga tegelejaid enda kõrval hulluks, on juba märk, et Sa ise ei ole endaga rahul ja ei tea mida teha. Oled ISE teadlikult tahtmatult pettuse kylvaja, sest Sa ei tea veel Esoteerilisest maailast paljut. Pole teisi vaja alahinnata. See, et Sa oled sellel teel võib tõene olla, aga mis või kus on tõde ja kes Sa oled? Kui Sa oskad teaduslikult- Esoteeriliselt ära seletada, kes sa oled, siis alles saame aru, et oled tegija. Tegija ei virise vaid õpib edasi.
irina 5. september 2018, 13:57
Minagi olen hüpnotisööri juures käinud aasta tagasi. Minu mäletamist mööda just tema juures. Mulle väga meeldis, kuidas ta inimesega töötas ja sain küll väga palju abi. Tegi kõik nii lihtsalt selgeks, et minu ülemõtlemisest tekkinud probleemid kadusid väga kiiresti.
Roland5. september 2018, 13:04
Ants on mulle teinud ühe korra hüpnoosi ja teisel korral perekonna mingit paigutust. Ma ei tea kuidas saavad need asjad toimida, aga mul kadusid need probleemid ära,mida lahendada tahtsin. Olin käinud ka varasemalt psühholoogi juures, aga see oli väga mõttetu raha raiskamine.
ulme5. september 2018, 10:20
Tõmbaks ajakirjanduses piduri peale igasugustele esoteerikutele ja hüpnotisööridele, igasugustele deemonitele ja kividele, tespoolsusele ja nõidadele. eestis on ikka lolle palju. Punkt.
lugeja5. september 2018, 09:55
Täielik plära, no mis hüpnotisöör see selline ka on!
Marika5. september 2018, 09:53
Viimasel ajal on ikka jube palju neid hüpnotisööre ja kõik on üleöö omandanud selgeltnägemise võimed.Selline virr-varr tekitabki eesti riigis totaalse kaose.tuleks teha lihtsalt 1 saade,kus sõelutakse välja,kes on tegelikult selgeltnägija,kes mitte.Aga lihtsalt jahu pähe ajada ei ole ka normaalne.Fotot vaadates tundub mulle,et on gey noormees ja ajab lihtsalt inimestele kärbseid pähe.Kas tal ka Tartu Ülikooli diplom ette näidata on,sellest ajalugu vaikib.
oh5. september 2018, 20:23
mitu hüpnoosi õpetavat kooli on Eestis, eks nad selle kooli lõpetajad ole.
Renald5. september 2018, 09:45
Massihüpnoos on ka olema,ainult,et kõik sellele ei allu,igaüks peab mõtlema oma peaga.Kuigi jah,ema mul tavatses ikka öelda,et täna pea ei lõika,sest juhe on vist Moskvas.
inimkonnale4. september 2018, 23:17
http://piibel.net/#q=1Kr%2010
Pauluse esimene kiri korintlastele 10:19 Mida ma siis nüüd ütlen? Kas seda, et ebajumalaohver
on midagi? Või et ebajumal on midagi?
20 Ei! Vaid ma ütlen, et seda, mida ohverdatakse, ei ohverdata
Jumalale, vaid kurjadele vaimudele. Aga ma ei taha, et teie
saaksite kurjade vaimude kaaslasteks.
http://piibel.net/#q=2Kr%2011
Pauluse teine kiri korintlastele 11:13 Sest niisugused inimesed on valeapostlid, petised
töötegijad, kes on moondanud ennast Kristuse apostleiks.
14 Ja see ei ole ime, sest saatan ise moondab ennast valguse
ingliks.
15 Seepärast ei ole midagi erilist, kui ka tema teenrid endid
moondavad õiguse teenriteks. Nende eluots tuleb nende tegude
järgi!
Muidumeez6. september 2018, 16:38
tähendab2. september 2018, 23:13
pole üldse vaja sellealaga tegeleda paan näeb kõike nagu ateistide selfi
Egle2. september 2018, 19:55
Tegelikult on Ants gayst suli. Tal puudub igasugune arvestatav teadmine. Üritab lihtsalt hüpnotisöör Marissat matkida. Väga hale!
Tegelikult kallis Ants2. september 2018, 16:58
Mõne aasta pärast loed oma blogi uuesti ja mõtled: Mis jama ma ometi olen siin kirjutanud! Ja siis tekib tahtmine kõik ära kustutada. See, mis täna on sinu jaoks tõde, ei pruugi homme seda enam olla! Vaimne tee on igaühe isiklik tee ja vaimne õpetaja saab olla ainult üks - Looja meie sees ja kõikjal.
oh2. september 2018, 16:33
Sa oled nii noor, et sul on veel nooruse kaitse peal. Eks vaatab, kui maha läheb, mis siis juhtuma hakkab. Kõigil inimestel on väga suuri ülitundlike aegu elus, kus kogu nähtamatu maailm on koguaeg väga lähedal. Ja siis sõltub see, mida näed, sellest keda kasvatanud ollakse. Kes kasvatanud ingleid, näeb ingleid, kes deemoneid, näeb deemoneid.
See on ju hea,et keegi hoiatab meid hullude päevade eest.Mul on ainult 7-päeva,mis asjad mind hulluks ajavad !2. september 2018, 15:50
Eks ta nii ole,kui uus kooli aasta algab ja nii palju asju on vaja korda ajada.Nii koolis käijatel on palju kohustusi teha ja ka tööl käijatel on omad asjad.
pragma2. september 2018, 14:12
inimene, kes nimetab ennast hüpnotisööriks ei ole täie mõistuse juures või siis on ebaeetiline ärikas..
raha ei haise..
aga kergeusklikele teadmiseks, et vaatamata väidetele, ei ole kuski maailmas suudetud veel kontrollitud tingimustes kedagi hüpnotiseerida..
see on šarlatanide äri..
2. september 2018, 14:59
Hüpnoos on ju täiesti tavaline tehnika inimesega töötamiseks ja seda kasutatakse ka üle maailma. Selleks vetakse ka inimestelt eelnevalt nõusolek, et asi oleks korrektne.
ebapopulaarne5. september 2018, 02:09
Kindlasti ei ole see tavaline tehnika. Modernse hüpnoosi pioneer oli Franz Mesmer, kes oli ka esoteerik ja spiritist - ehk vaimudega rääkija. Päris kindlasti on hüpnoos ukseks deemonitele inimese ellu.
süsimust iroonia2. september 2018, 14:06
muidugi on deemonid olemas. kõige rohkem võib deemoneid kohata valitsuses, parlamendis, ministeeriumides, prokuratuuris, maksuametis, politseis, kanuti aias ja teistes avalikes kohtades :P
2. september 2018, 15:13
See on see soku peaga ja hästi pika keelega.
2. september 2018, 13:49
Energeetilised olendid on olemas, nimetatagu neid kuidas kellegile meeldib, kasvõi deemoniteks. Kui hüpnotisöör on nii mõjutatav sellest, mida keegi räägib, siis oleks vaja tal psühholoogilist abi otsida. See oli tark otsus küsida, mida isik deemoniks pidas, hirmul on suured silmad. Kui aga ei oska inimest toetada deemonihirmu osas (arvan, et enamus ei tea neist rohkem kui mõnedes holliwuudi seebikates on kujutatud ja seal on kõik suure võimenduse ja üldistusega), siis oleks parem millegi muuga tegeleda, mitte psühholoogia alal.
2. september 2018, 14:05
Lugesin ka refereeritud teksti läbi ja seal on pilt kirjutajast veidi parem. Ma ei teadnudki et olukord on nii hull, et on nii palju tegelasi, kes oma tegeliku või libainfoga teistel viimast jalgealust või vaipa ära tõmbavad, kasutades oma "õpetaja", "juhendaja" või "meistri" staatust.
Kirsti2. september 2018, 13:43
Ants! Kasva suureks! Ajad suust lapse lalinat.