Foto: La Biennale di Venezia / ASAC
Inimesed
1. september 2018, 18:08

ÕL VENEETSIAS | UUS PAAR? Lady Gaga ja Bradley Cooper flirtisid mesimagusalt (5)

Filmi "A Star is Born" pressikonverentsil käisid tegijad meediale muljetamas linateose sünni ja esmaesitluse kohta. Seal köitis aga kõik kohalviibijate tähelepanu filmis enam Lady Gaga ja Bradley Cooperi vaheline keemia.

Küsimuse peale, kuidas Coopery ja Gaga vahel selline klapp on tekkinud, ütlesid mõlemad tagasihoidlikult, et see on nende Itaalia juurte pärast.

Lady Gaga on küll ise sündinud USAs, kuid tema juured ulatuvad ühtpidi välja Prantsuse-Kanadasse ja teistpidi Itaaliasse. Cooperi puhul on side Itaaliaga pisut lähem, tema ema sugulased on pärit Abruzzo ja Napoli kandist.

"Ma ei teadnud, et sa oled Itaalia päritolu," ütles Cooper pressikonverentsil, kui heldinult Lady Gaga otsa vaatas. Särisev silmside katkes ning näitleja pöördus saali poole: "Mäletan, kui me esimest korda kohtusime... 10 minutit hiljem sõime kodutoitu, mille ta ise tegi. Ma armastan süüa!

Ja see oli suur side, et me mõlemad olime idarannikult Itaalia-Ameerika peredest. Meie kodune kasvatus oli väga sünkroonne," ütles Cooper ja tunnistas, et Gaga võitis tutvumise järel kohe ta südame. "Armusin tema silmadesse ja näolappi."

Kas see tähendab paarikese vahel ka midagi enamat kui sõbralik ekraanikiindumus? Cooperi ei saanud Veneetsias igatahes oma käsi Gaga pihast eemale ei pressikonverentsile saabudes ja lahkudes ega ka hiljem punasel vaibal. On's tegu džentelmenliku toetusega või säriseb staaride vahel miskit enamat?

Lady Gaga on avalikult öelnud, et on biseksuaal ning läks möödunud aastal lahku oma kauaaegsest kallimast Taylor Kinneyst. Bradley on aga 2015. aastast suhtes Vene modelli Irina Shaykiga, kes kolis kohe ka mehe New Yorki korterisse. 2017. aasta kevadel said nad lapse.

Üksteist tunneb ekraanipaar lähemalt vaid mõned aastad. Gagat hakati filmi värbama 2015. aastal ning tema ja Cooperi koostöö algas aasta hiljem. Võtted algasid 2017. aastal ning film valmis tänavu.

Bradley Cooper (Jackson Maine)  ja Lady Gaga (Ally)  filmis "A Star is Born" Foto: Stoppkaader / Warner Bros.

Gaga karjääri raske algus

Gaga tunneb ekraanil kehastatava Allyga teatavat sarnasust raskuste pärast muusikamaailmas läbi lüüa. "Kui ma 19aastaselt lauljaks hakkasin, alustasin suure entusiasmiga. Vedasin oma klaverit ühest pubist teise, et saaksin inimestele laulda."

Naise sõnul oli tal alguses muusikamaailmas raske läbi lüüa, sest tal polnud sobivat välimust. "Kui ma alustasin, siis ma polnud kõige ilusam tüdruk ruumis. Mult taheti võtta mu laulud ja anda need kellelegi teisele, aga ma hoidsin neid kindlalt," meenutas Gaga raskeid aegu.

Foto: La Biennale di Venezia / ASAC

"Mulle anti soovitusi, milline ma peaks välja nägema. Aga ma ei tahtnud sarnaneda teistele naistele, ma ei tahtnud olla seksikas nagu nemad. Tahtsin, et mul oleks omapära."

Gaga sõnul oli kõige raskem Ally rolli juures see, et ta pidi välja näitama oma haavatavust, muu hulgas ka mineviku osas. Ent palju oli abi Cooperist, kes aitas Gagal hirmust üle saada, pühkides naise näolt esimesel tööpäeval maha kogu meigi.

Cooper tahab veel ekraanile

Kolm korda näitlejatöö pärast Oscarile nomineeritud Bradley Cooper andis aga mõista, et pärast filmi "A Star is Born" igatseb ta veel kaamera taha.

"Ma olen 43aastane ja ma tunnen, et aeg on suurim valuuta, ma pean seda kasutama parimal moel. See film võttis neli aastat...," ütles Cooper, kes pole Veneetsias esilinastunud filmis mitte ainult peaosa rollis, vaid on ka produtsent ja režissöör.

"... kui ma saan jätkata selle tegemist, mida ma armastan, kui Warner Bros lubab mul lugude jutustamist jätkata, siis seda ma ka teen."

Foto: La Biennale di Venezia / ASAC