Video: Gerly Mägi
Film
31. august 2018, 23:05

Vaata, millised filmistaarid punasel vaibal särasid!

GALERII JA VIDEO | ÕL VENEETSIAS: Lady Gaga nägi punasel vaibal sulgkleidis välja nagu märg tibu (6)

Veneetsia filmifestivali punasel vaibal on seni olnud näha nii Lady Gagat, Cate Blanchetti, Emma Stone'i, Bradley Cooperit, Ryan Goslingut kui ka teisi filmistaare, kelle tööd nädala jooksul ekraanil näha võib. 

Lady Gaga on neist fännide seas ilmselt kõige oodatum täht. Teatrimaja ees ootas tema saabumist mitmeid tunde varem terve trobikond teismelisi. Lisaks muidugi ka ajakirjanikud ja filmihuvilised.

Diiva valis pika sabaga õrnroosa kleidi, mis koosnes imepeenikestest sulgedest. Imeline outfit, mis sobis lauljannale kui valatult, on kindlasti senise festivali kõige silmatorkavam ja õnnestunum valik.

Küll aga tegi Lady Gaga ühe suure prohmaka – ta unustas vaadata, mida lubab ilmaprognoos. Et Cannes'is lasi taevataat kõik kraanid valla, tuli naisel fotograafide eest üsna pea põgeneda.

Ent pealtvaatajate rõõmuks ei jooksnud naine siiski peadpööritava kiirusega tuppa (nagu mõni talle eelnenud külaline). Fännide hüüded meelitasid Gaga autogramme jagama ja selfisid klõpsama. Ühel hetkel andis ta aga siiski märku, et vajab ruttu vihmavarju.

Loomulikult organiseeriti sekunditega vihmavari ning selle hoidja, kuid hiigelsuurt kleiti see tema õnnetuseks ei katnud. Nii siseneski Gaga kinosaali üsnagi märja kleidiga. Seal oli ta aga paparatsode eest peidus ning hetkeks, mil kaamerad seest käima löödi, oli staari sulgkleit juba pisut kuivanud.

Keda veel punasel vaibal näha võis ning mis neil seljas oli, vaata galeriist!