Inimesed

HEIDY TAMME: lapsepõlves nutta ei tohtinud, siis sain peksa (6)

LISA KOMMENTAAR

naine1. september 2018, 17:36
See Heidy jutt ei ole tõene. Kord räägib nii, kord naa. Tema kunagine naaber räägib hoopis kolmandat juttu. Piinlik, Heidy meeldis mulle väga, aga et ta nüüd oma isa, kes tegelikult pidas neid ülal, nii avalikkuse ees laimata, ei ole sobiv. Kui see olukord oleks tõesti nii hull olnud, kus siis olid miilitsad ja kool. Oli kes ta oli, jäta see asi sinnapaika ja ela oma elu. Ärgu kaevaku mingis poolvalede sõnnikus.
kas hakkame nüüd kõik oma juubelitel minevikuhaual nutma ja ennast ülistama?1. september 2018, 12:56
Meil kõigil on oma minevik, olgu see siis milline tahes. Pole mõtet kõigile kuulutada - oi, kui raske mul oli, aga vaadake nüüd. Jäägu see sinna, kus on.
Piret1. september 2018, 08:58
Aga Heidi Tamme oli minu lapsepõlve suur kumiir ! Tema hääl ja helgus ja südamlik laulustiil olid just need, mis mind aitasid. Ta meeldis mulle üle kõige. Aitäh Heidi Tamme, kuulan sind ikka ja alati !
Hmm31. august 2018, 21:05
Veider pühendada vägivaldsele isale kontsert.
jah31. august 2018, 22:50
imestasin sama, kusjuures miks noil kõigile raskeil aegadel pidi kannatama lausa 22 aastat ja mitte minema kas õppima või tööle, seda tegid väga paljud toona. Proovisin varem kommenteerida, viisakalt, kuid ei saanud, ei leidnud ka seda sõna, mis oli sobimatu. Käisin vaatamas genis - sündis ta ise Eestist eemal idapool, ema nimi slaavipärane, isa suure sugupuuga. Vägivalda ja liigjoomist ei õigusta, muidugi.
kuidas saab31. august 2018, 18:58
andestada sellist ülekohut. Ei usu.