ise püüan ka rohkem liha osta. Siis vähemalt tean, et liha on ka selles toidus, mida ma valmistan. Vorstiisu peaaegu ei olegi. Vahel harva jupp täissuitsu vorsti, aga see toode on osatud enamasti ära solkida.
kuidas siis enne olid viinerid nii maitsvad? Just vene ajal oli viiner delikatess ja väga maitsev. Miks praegune viiner-sardell ajab südame pahaks, ei mingit maitset, masstoodang, saaremaa sardellil on tiba maitset....
Viinerile või vorstile värvi ei anna kindlasti mitte veiseliha kasutamine, seda võiks nii suure lihatööstuse turundusjuht ikka teada. Lihatoodetele värvi annab peamiselt nitrit, millele head alternatiivi ei ole.
Keeduvorsti ja viinereid ei osta,maitsetud,tuimad,lõhnatud,lõika nagu seepi.Sealiha sardelli olen harva ostnud. Kunagi ostsin soodusega 10 kana,kõhnad sinised,vabas looduses kasvnud,aga liha oli nii maitsev,et ei anna võrreldagi praeguste müügisolevate paistetatud,maitsetute keemiat täis broileridega.
enamus viinereid on tehtud sojaplögast ja kanalihamassist, lihast pole seal haisugi ning süüa nad ei sünni, isegi kassid-koerad neid ei taha, ainult hinda mõistavad hästi küsida...
Kes viinerit või sardelli sööb? Need on ei tea millest tehtud. Parem juba lihast midagi valmistada või siis poolsuitsu- või täissuitsuvorste süüa mõõdukuse piirides.
Teate, seda küsimust võite esitada vene-aegse Haapsalu ja ka Valga Lihakombinaatide tehnoloogidele ! Midagi sinnapoole meenutavaid ehk saab Sigwarist ja Vaste-Kuustest !
KOMMENTAARID (18)