Nublu kontsert HollywoodisFoto: Rene Lutterus
Inimesed
31. august 2018, 17:01

GALERII | Nublu kontsert Hollywoodis tõi maja puupüsti täis, hulk inimesi jäi ukse taha (4)

"Kuule, läheme minema, me ei saa nagunii sisse." - "Eiii, ootame ikka veel natuke, äkki ikka saame!" - "Kui väljas juba selline järjekord on, siis mõtle, mis veel sees toimub!" - "Ei, ootame ikka natuke veel!". Sellist vestlust võis neljapäeva õhtul klubi Hollywood ees korduvalt kuulda. Klubiesise ummistasid räpisensatsiooni Nublu fännid.

See, et järgmine päev on tööpäev, ei paistnud neljapäeva õhtul morjendavat ühtki inimest, kes Hollywoodi ees sisse pääsemist ootasid. Tuleb tunnistada, et minugi peast käis rohkem kui viiel korral läbi mõte, et nüüd aitab ja läheks minema. Aga uudishimu oli tugevam ja nii ma umbes kolmveerand tundi teiste pidulistega siiski järjekorras kulgesin. 

"Nublu tuli juba peale, kuula!" hüüdis üks näitsik oma sõbrannale. Tegelikult poleks esinemist ilmselt õue kuulda olnud, keegi oli lihtsalt autos soojenduseks Nublu loo käima pannud. "Aga mõtle, kui me lõpuks sisse saame ja Nublu on ära esinenud. Äkki läheme ikka ära?" püüdis keegi oma kaaslaseid lahkuma veenda. Kuid see oli jutt kurtidele kõrvadele.

Kui muidu oli järjekorras üsna mõnus seista, siis klubitreppidele jõudes läks ikka üsna tihkeks. Selleks, et mitte sõpru massiga kaasa voolates ära kaotada, tuli üksteisest ikka kõvasti kinni hoida. Ja lõpuks see õnnestus! Pärast kolmveerandtunnist enesega võitlemist, et mitte lahkuda, saime lõpuks klubisse. 

Vaatepilt, mis sees avanes, ei lähe mul ilmselt kunagi meelest. Klubis oli rahvast nii palju, et kellelegi peale astumine oli vältimatu. Lootus tantsupõrandal head kohta leida, kust peagi lavale tulevat Nublut ka korralikult näha, oli olematu.

Hollywoodi turundusjuht Anna-Liisa Virkus ütles Õhtulehele, et juba enne kella 1 öösel jõuti klubi maksimaalse mahutavuseni (kodulehe andmetel mahub Hollywoodi kuni 1500 inimest), ning ligi 500 huvilist jäi veel ka ukse taha. 

Lõpuks, umbes poole kahe ajal öösel ta tuli. Räpparit tervitati ovatsioonidega.

Loomulikult kõlasid kontserdil ka Nublu superhitid "Mina ka" ja "Öölaps", millele publik kaasa laulda möirgas. Üldiselt oligi nii, et poole ajast oleks Nublu võinud vabalt mitte piiksugi teha. Kontsert kestis napid pool tundi ja sellest jäi täismajale (pigem oli vist kohal lausa poolteist majatäit rahvast) väheks ning Nublu karjuti lavale tagasi ja rahva suureks rõõmuks ta ka tuli.

Pärast lisalugusid kadus mõminaräppar aga klubi tagaruumidesse ning kogu mass üritas end klubist ka välja pressida. Selleks, et garderoobis ummikut ei tekiks, lasti inimesed välja jaokaupa. Ei teagi, kui kaua viimased kojusaamist ootama pidid.

Üks on kindel - Nublu on tõeline sensatsioon, kes isegi vaid pooletunnise kontserdiga saalid vabalt puupüsti täis toob.