NubluFoto: Erki Pärnaku
Saund
31. august 2018, 17:05

Nublut on mitu ehk Kuumimad kõlakad salapärase mõminaräppari kohta (13)

Komeedina räpimaailma sööstnud salapärane Nublu ei anna fännidele rahu – kõik soovivad teada, milline geenius peitub nende suusa- ja päikeseprillide taga, millega räppar tihti lavale astub. Õhtuleht kogus kokku kuumimad spekulatsioonid, mis nublu kohta liikvel on.

Väidetavalt lõpetas Nublu 2015. aastal Vanalinna hariduskolleegiumi ning õpib hetkel Tartu ülikoolis.

Räppar peaks hetkel olema 21- või 22aastane.

Nublu perekonnanimi pole Zahharov, kuigi ta seda „Öölapses” väidab.

Pärast gümnaasiumi lõpetamist võttis noormees aasta vabaks, sest tol aastal ei olnud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias katseid, kuhu räppar kandideerida soovis. Aasta jooksul käis räppar palju couchsurfing’u kaudu reisimas. Nii on ta külastanud Horvaatiat, Inglismaad, Soomet, Saksamaad, Itaaliat, Lätit, Leedut, Norrat, Sloveeniat, Hispaaniat, Rootsit, Araabia Ühendemiraate, Ameerikat ning Kreekat. Viimases on noormees väidetavalt ka pikemalt elanud ning peab oma elus hämmastavaks kogemuseks Kreeka looduse avastamist.

Nublu ütleb enda kohta, et talle meeldib oma lugusid jagada ja arvab, et on elu võrdlemisi palju näinud. Samas meeldib talle kuulda ka teiste seiklustest ja kogemustest.

Räppar peab ennast energiliseks, aktiivseks ning armastab, kui inimesed tema ümber naeravad.

Noormehe huvideks on ujumine, näitlemine, talisport, ajalugu ning teiste maade kultuurid.

Raamatutest meeldivad talle George Orwelli romaanid ning „Sõrmuste isanda” triloogia.

Räpparil võtavad põlve nõrgaks särtsakad blondiinid – mõned nädalad tagasi kirjutas Kroonika, kuidas Nublut nähti miilustamas Brigitte Susanne Hundiga. Viimane kommenteeris olukorda Kroonikale Nublu enda laulusõnadega: „Sest sa ei tulnud siia rääkima täna ja kui tulidki, siis ainult kehakeeles – mina ka”.

Räppar ei karda kõrgust – hiljuti ilmus ta oma esinemisele helikopteriga.

Nublu on viimasel ajal hakanud remiksima ning oma lugudes viitama teistele kodumaistele artistidele. Nii on hakanud ringlema vandenõuteooria, et räppar ongi kuulsaks tehtud just selle tõttu, et ta esitaks teiste artistide lugusid. Nii saavad omakorda laulude originaalesitajad kuulsust ning fänne juurde.

Ta küsib oma kontserdi eest hetkel 3000 eurot, kuid plaanib summa tõsta 5000 peale. Väidetavalt kasutab ta Nublu brändi raha kogumiseks, et siis hoopis kunstnikuks hakata.

Pärast räppari EP ehk minialbumi „Meid on mitu” ilmumist on hakatud üha rohkem rääkima, et Nublu pole üks inimene, vaid neid on tõepoolest mitu. Inimesed on öelnud, et tema kontsertidel võib laval märgata eri pikkuse ja häälega Nublusid.