Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
31. august 2018, 10:22

Aretha Franklini surnukeha sai teiseks vaatamispäevaks uue kostüümi (3)

Fännid said mitmel päeval hüvasti jätta kõhunäärmevähki surnud Aretha Frankliniga. Lauljanna toimetati teisipäeval oma kodulinna Detroidi afroameerika ajaloo muuseumisse punases kostüümis, kuid järgmisel päeval kandis ta uut riietust - ning ka kirst oli uus. 

76aastasena surnud Franklin sõidutati Charles H. Wrighti nimelisse muuseumi valge autoga. Tema kuldne kirst kandis kirja "Soulikuninganna". Lauljannal oli seljas punane kostüüm ning punaste kontsakingadega jalad olid asetatud koketselt risti - ta otsekui puhanuks kirstus. Sarka ümbritsesid roosade ja lillade õite sülemid, kõlaritest kostsid Aretha hitid.

Teiseks päevaks oli Aretha punane kostüüm vahetatud pastellsinise vastu, kirjutab The Mirror. Kuldse kirstu asemel lamas ta nüüd pronksikarva sargas. 

Täna kell 17 saadetakse soulikuninganna matuseteenistustega viimsele teele. Tema surnukeha toimetati eile Detroidi baptistikirikusse. Tseremooniast, millel esinevad sellised staarid nagu Stevie Wonder, Jennifer Hudson - kes kehastab Arethat peatses eluloofilmis - ja Ariana Grande, tehakse  otseülekanne.