Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek ja ERRi brändijuht Madis SeinFoto: Erki Pärnaku
Tele
29. august 2018, 17:10

GALERII | On, mida oodata: ETV ja ETV2 tutvustasid põnevat sügishooaega (12)

Sel sügishooajal toovad ETV ja ETV2 vaatajateni värskendava programmi, kus on oodata nii vanu kui ka uusi tegijaid põnevate saadete ja seriaalidega nii kodu- kui välismaalt.

ETV peatoimetaja Marje Tõemäe rääkis hooaja tutvustusel, et suures plaanis meedia pidevalt muutub, nii on ka Eesti Rahvusringhäälingu telekanalites restruktureerimine loomulik. 

Lisaks tuttavatele saadetele nagu "Hommik Anuga", "Plekktrumm", "Ringvaade", mis stardib uuel hooajal kümnendat korda, ning telemaastiku ühele lipulaevale "Pealtnägijale," alustab kultuurisaade "OP" pisut uues kuues "OP+" nime all. Saatejuht Margit Kilumets saab uuel hooajal ekraanipartneriks Tallinna Linnateatri näitleja Margus Tabori.  

Oma tele-saatejuhi debüüdi teeb ka laulja Ivo Linna, kelle eestvedamisel rullub ekraanide ees lahti põnev viktoriinipõhine mälumäng "Reis ümber Eesti". 

ETV ekraanile jõuab ka EV100 raames valminud telesari "Pank", milles võib näha Eesti näitlejate raskekahurväge. Kindlasti tasub silma peal hoida ka värskel dokumentaalsarjal "Areeni varjus",  mille autoriks on Ken Saan. Doksaade toob vaatajate ette Eesti sportlased, kelle karjäär on selja taha jäänud, avades persoonid kõige elulisemas võtmes. 

ETV ja ETV2 uutest saadetest saad põhjalikumalt lugeda SIIN.

Vaata pressiesitluse galeriid!