Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. august 2018, 11:54

Fännid šokis: viieaastane prints George käis elu esimesel tedrejahil (1)

Briti õukonna teatel käis prints Williami esikpoeg prints George reedel elu esimesel tedrejahil. Mitmed kuningliku pere fännid on šokis: viieaastane laps vaatab pealt lindude tapmist!

Briti lehe Express teatel viis Cambridge'i hertsoginna Catherine viiese prints George'i vaatama, kuidas tema isa prints William Šotimaal Balmoralis tetri maha kõmmutab.

Seejärel einestasid nad üheskoos kuninganna, prints Charlesi ja teiste kuningliku pere liikmetega. 92aastast Elizabeth II nähti ise Range Roveri roolis kohale sõitmas.

Sotsiaalmeedias puhkes seepeale pahameeletorm. Mitmed kommentaatorid toonitavad: alles hiljaaegu tõmbas prints William tähelepanu sellele, et metsloomade ja -lindude hulk on maailmas drastiliselt vähenenud. 

"Häbiasi, et järjekordne süütu laps harjub uskuma, et loomade tapmine lõbu pärast on täiesti normaalne," noomib Twitteri-konto Mike's Nature Photography omanik.

Mitmed kommentaatorid süüdistavad aga kriitikuid silmakirjalikkuses.

"Prints George viidi tedrejahile ja inimesed on marus. Tõenäoliselt söövad neistsamadest inimestest paljud liha. Palju etem on tappa ja süüa metsikus looduses üles kasvanud lindu, kel pole maha laskmisel olnud õrna aimugi, mis saatus teda ootab, kui et süüa vabrikus kasvatatud kana/siga," arvab Dawn Stevensi nimeline kommentaator.