Brigitte Susanne Hunt oma uue peika Ron Nõmmega, kes kunagi ka Kopli Krahvinnana tuntud Ingrid Männiga semmis.Foto: kuvatõmmis/ Instagram: ronn6mm
Inimesed
27. august 2018, 17:03

ÜHE VANA, TEISE UUS: Beebilõusta kallima Ingrid Männi ekspeika on nüüd Brigitte Susanne Hundi silmarõõm (32)

Power Hit Radio raadiohääl Brigitte Susanne Hunt hoidis tükk aega kiivalt saladuses oma uut kallimat. Eelmisel nädalavahetusel toimunud Weekend festivalil julges neiu aga lõpuks avalikkusega jagada pilte oma uuest silmarõõmust, kelleks on Saarema noormees Ron Nõmm. Tuleb välja, et kuti näol on tegu hoopiski Ingrid Männi, ehk Beebilõusta südamedaami endise peikaga. 
 

Kontserdil #fern #casino

A post shared by RON NõMM (@ronn6mm) on

Ingrid Mänd, tuntud ka Kopli Krahvinnana, kes Beebilõustast ehk Andrus Elbingust 2016. aasta suvel suure tüliga lahku läks, nautis vahepeal mitmete noormeeste seltsi. 2017. aastal postitas Mänd Instagrami naljapildi punnis kõhuga, kus väitis, et koos tollase kallima, jalgpallur Kevin Arikega last ootab. 

Arikest lahku läinud, nautis Mänd Põhja-Tallinna räpipunti kuuluva Kenneth Rüütli seltskonda.

Kuid Mänd oli tüdruksõbraks ka Hundi praegusele kallimale, Ron Nõmmele. Koos figureerisid nad isegi Kanal 2 saates “Telerahvas”. 

Ingrid Mänd ja Ron Nõmm saates "Telerahvas" Foto: Kanal 2

2018. aasta alguses käisid Beebilõust ning Kopli Krahvinna ka Brigitte blogis külalisteks, kus räägiti avameelselt petmisest, lähedastest suhetest, seksist ja Eesti kuulsustest. Saates räägiti ka abiellumisest ning Mänd nentis, et kui Elbing ta kätt paluks, ütleks ta kohe jah-sõna. 

Ingrid Mänd ja Beebilõust külas Brigitte blogis Foto: TV3

Kuna Elbingu ja Männi suhe on tugevam, kui kunagi varem, võib arvata, et Männil on ükstaspuha, kellega tema ekspeika semmib. Tundub, et ka Hunt ja Nõmm on sobiv paar, kuna neiu otsib sotsiaalmeedia vahendusel omale uut kolmetoalist korterit, kuhu ka Nõmme elama kavatseb võtta. Muuhulgas on Hunt ka selles septembrikuus läbi viimas oma kampaaniat "Septembris seksin kolm korda päevas", eelmine aasta tõukas ta kampaaniale hoo sisse oma ekspeika Raunoga, sel korral saab ta rõõmurohket kuud nautida juba Roniga.