Ott-Sander Palm ja Getter JaaniFoto: Teet Malsroos
Inimesed
27. august 2018, 15:21

TV3 VIDEO | Lauljatar Getter Jaani avaldab, miks nad Ott-Sanderiga veel abiellunud ei ole! (41)

Laulja Getter Jaani kohtus tantsija Ott-Sander Palmiga 2011. aastal "Tantsud tähtedega" saates, kus noormees tema tantsupartneriks oli. Kuigi algselt noored omavahelist suhet eitasid, on nad nüüdseks koos olnud juba kuus aastat. Getter ütles juba 2013. aastal, et pulmad tema ja Ott-Sanderi vahel tulemata jää. Möödunud on juba viis aastat, kuhu siis pulmad jäänud on?

"Ma arvan, et aega on veel. Ei pea kiirustama!" naerab Getter, kes vabal ajal ka meigiartistina tegutseb ja sageli ka pruute kaunimaks maalib. Getter tõdeb, et kauneid pruute on muidugi ilus vaadata ning eks kunagi saab ka temast kompu pruut.

"Eks kunagi muidugi! Kindlasti! Aga võtan aega veel, aega on ja kiirustama ei pea. See on kindlasti üks ilusaimaid hetki elus," räägib lauljatar.

2011. aastal osales Jaani menusaates “Tantsud tähtedega”. Spekulatsioon, et Jaani ja Palmi vahel on rohkemat kui tantsupartnerite vahel, oli õhus juba pärast esimest saadet. Noored kinnitasid suhet aga alles pärast tantsusaatest välja langemist. 

Saate ajal läks Palm lahku oma vastsündinud poja ema Piret Reinmartiga. Väidetavalt oli tantsija eksnaine näinud Getteri ja Oti vestlust sotsiaalmeedias, kus nad flirtisid ja koguni ühist reisi planeerisid. Palm lükkas kuuldused aga ümber ning selgitas, et läksid lahku juba varasemalt, siis, kui Reinmart rasedusest teada sai.