Nõid Alisa ja Anu SaagimFoto: Erlend Štaub
Inimesed
27. august 2018, 15:04

50 NIPPI | Sügis koputab aknale, nõid Alisa õpetab tegema vampiirimeiki (6)

Kui enamus meist on sillas, et tänavune suvi on olnud suurepärane ja päikest on jagunud pea igasse päeva, siis on tegelasi, kes ei või silmaotsaski sallida päikesepaistet. Üks sellistest õrna piimja nahaga kaunitaridest on ka nõid Alisa. 

"Kasutasin sel suvel SPF 50 kaitsega kreeme, kuid sellegipoolest märkasin, et mu nahk on pisut jumekam, kui sooviksin," räägib Alisa. "Aga õnneks leidsin netist võrratu meigipaleti, mille muusaks on olnud Ameerikas filmikarjääri teinud soomlannast näitlejanna Maila Nurmi. Ta on tuntud just oma vampiiriliku looki poolest."  

Maila Nurmi

Ka Alisa lemmik meigitooted on pakendatud väga eriliselt. Puudrikarbid ja meigipaletid meenutavad surnukirste.

Mis on vampiiri meik?

Üldreeglina on vampiiri meik väga kontrastne, rõhutades kahvatut nahka, eredaid silmi ja veripunaseid või tumelillasid huuli. Siinkohal tuleks mainida, et vampiiri meik ei sobi sugugi igale naisele. Tuleb arvestada ka looduse poolt kaasa antud erisustega - hele, peaaegu läbipaistev nahk, näo kuju ja juuste värv ning silmade värv. 

Selline ebatavaline meik vajab ohtralt vaeva, aega ja tähelepanu

Esmalt on vaja kanda nahale võimalikult hele, peaaegu valge meigi aluspõhi. Ärge unustage tähelepanu pöörata ka kõrvadele, kaelale ja dekolteele.

Pidage meeles, et vampiirid on oma olemuselt justkui läbipaistvad olevused. Nii et kõhred, nina ja kondid peavad olema esile tõstetud hallide varjudega. See annab teile isegi pisut hirmutava välimuse.

Silmade ümber on pisut tumedamad varjud või ringid, mis on tehtud mustade või hallide toonidega varjutades. Kui tahate puhtamat tulemust, siis tehke silmalaugudele hoopis tugevad lainerijooned. Ka kulmud peaks olema rõhutatud.

Unustage põseruuž!

Kõige olulisem aspekt on loomulikult huuled. Püüa leida verevärvi huulepulbrit või tumedamat punast huulepulka. 

Kui oled heledasilmne, siis kasuta musti või miks mitte ka punakaid kontaktläätsi, kui julged. 

Üksikasjalikumat teavet vampiiri meigi kohta leiate Alisa videost!