Prince 2011. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
27. august 2018, 11:27

Prince'i omaksed kaebasid tema arsti kohtusse (4)

Prince'i omaksed on kohtusse kaevanud tema ihuarsti, kellele nad panevad süüks suutmatust superstaari opioidisõltuvusest terveks ravida.

ABC Newsi teatel on  Prince'i omaksed andnud Minnesota osariigis sisse kohtuasja, kus väidetakse, et staari enneaegses surmmas mängisid olulist rolli tema arsti dr. Michael Schulenbergi tegematajätmised.

Prince suri 2016. aastal 57 aasta vanusena kange opioidvaluvaigisti, valgeks hiinlaseks kutsutava fentanüüli üledoosi tagajärjel. Prokurör teatas tänavu aprillis, et tema ei näe põhjust kellelegi süüdistust esitada.

Kuid omaksed on alustanud rünnakut muusiku ihuarsti pihta, kes nende väitel    jättis diagnoosimata ja ravimata Prince'i silmanähtava opioidisõltuvuse ega astunud vajalikke samme, ennetamaks sõltuvuse fataalse tagajärje sündimist. See-eest olevat arst kirjutanud Prince'ile välja fentanüüli tema turvamehe nimele, et staari privaatsust kaitsta. 

Prince'i pere nõuab arstilt valuraha, mis BBC Newsi teatel on suurem kui 50 000 dollarit. Dr. Schulenberg eitab BBC Newsi teatel süüdistusi.