Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 29. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võta rahulikult, mõtle tulevikule ja kaardista plaanitavaid tegevusi, ent ära hakka neid jõuliselt ellu viima. Küllap tunnetad, et tuleviku ja mineviku vahel on seos.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev võiks sobida nõupidamisteks mõttekaaslastega, edasise tegevuse planeerimiseks. Seejuures tuleks jääda realistlikuks, mitte kavandada rohkem, kui suudate teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaatad uljalt tulevikku. Ära jäta oma mõtteid vaid enda teada, kavanda tulevikku kolleegidega koos. Arvesta sellega, et sul peab perele ja kodule ka aega jääma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hinda oma teadmisi kriitiliselt – kas oled kursis kõigega, mida sul igapäevaselt vaja läheb või ehk oleks aeg midagi juurde õppida? Või sooviksid omandada mõne uue oskuse?

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aeg sobib rahaasjade kavandamiseks, ent mitte veel tegevusse asumiseks. Juriidilise nõuande küsimist peaksid samuti veidi edasi lükkama.

Neitsi
23. august – 22. september

Võiksid olla kallimaga koos, oma mõtteid ja tundeid temaga jagada. Kui oled üksi, püüad ette kujutada, mida armastatu võiks su plaanidest arvata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Arvata võib, et sead vajadused ja soovid tagaplaanile ja tegutsed teiste huvides. Võib-olla sinult ei oodatagi nii väga abi, ent sisemine soov kellelegi toeks olla sunnib sind abi pakkuma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui oled lapsevanem, pööra tähelepanu eeskätt oma lastele. Mõtle läbi, millist abi ja tuge nad sel ajal vajavad. Tähtis on seegi, kui palju neile vastutust usaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võimalik, et vanemad sinult midagi ootavad. See teema tuleks nendega läbi arutada, siis saad oma aega planeerida. Perega seotu tuleb mahutada oma tihedasse ajagraafikusse.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid tunda, et tegutsema asumiseks napib sul infot. Üht-teist oleks vaja veel teada, murrad pead, milliste allikate kaudu tõeni jõuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üritad oma rahaasju planeerida, ent päris üksi sa seda teha ei saa. Eriti juhul, kui sul on kellegagi ühiseid investeeringuid tehtud, peaksite nõu pidama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kohe pole mõtet edasi tormama hakata, enne mõtle, kui kaugele see tee sind üldse viia võib. Plaane tasub teha koos ustava teekaaslasega. Võib küll olla, et see kujuneb pigem ühiseks unistamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on põnev aastaring, mil sul õnnestub oma elus suuremaid muudatusi teha. Kaaslastega tuleb muidugi ka arvestada, ent ära sea nende vajadusi enda omadest kõrgemale. Ei piisa seni omandatud teadmistest – sul tuleb end tublisti harida. Võib tekkida soov lausa välismaale õppima põrutada.