Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 27. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Veenuse ja Pluuto kvadraat on proovikiviks partnerlussuhtele. Võimendunud on nii iha kui ka viha ja armukadedus. Väldi vastikut impulsiivset käitumist.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib toimuda üllatuslikke ja inspireerivaid kohtumisi. Oled uuele avatud, ehkki uus võib olla unustamatu vana. Võimalik, et endine armastus astub taas su ellu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhtlus on aktiivne, tutvusringkonda võivad sattuda uued inimesed, kellega on tohutult põnev tutvust teha. Pole välistatud, et sõprussuhtest saab ootamatult armastus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Töist edenemist soosiv päev, mis sobib ideede esitlemiseks. Kahtlemata ei ole viljakas iga mõte, ent on tähtis, et olete kogu kollektiiviga häälestatud uuendustele.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kohtumised välismaalastega või sinust erineva kogemuste pagasiga inimestega toovad ellu värskust. Võid tunda, et tead liiga vähe ning oled õhinal valmis teadmisi ammutama.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhetega seotud allasurutud tunded, võib-olla kahetsused ja hirmud vajavad analüüsimist. Hingesopis on midagi, millest tuleb lahti lasta, muidu teeb see sulle valu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik on armumine tänavanurgal, ühistranspordis või ... kus iganes! Olles avatud, tõmbad ligi huvitavaid inimesi. Kui oled püsisuhtes, proovige koos midagi uut ja pöörast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad võimalust asju uutmoodi teha, töö ümber korraldada. Kui kaaslasedki on uuendusmeelsed, võib sellest tulla seiklusrikas päev. Teiste vastuseisu korral tunned end  vangistatuna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kõrguste ja kiirustega seotud elamus, mis südame alt õõnsaks võtab, toob vaheldust sinu ellu. Muidugi sobivad vaid ettevõtmised, kus turvalisus tagatud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oma vanematest kaugel elad, siis midagi paremat ootamatust külaskäigust suure tordiga vaevalt et olla saab. Võib minna ka nii, et nad jõuavad ette ja üllatavad sind ise.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pidevalt ühe inimese ümber keerlevad mõtted on su aju ummistanud, need vajavad väljapääsu. Oma ihaldusobjektile ootamatult armastuse avaldamine võib teda ehmatada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid avastada netipoe, milles müüakse kaunimaid asju, mida sa näinud oled. Suur summa raha võib tuulde rännata, sest sa lihtsalt tahad mingit eset ja kõik!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal aasta maailma avatud ja julge pilguga, ole valmis õppima ning elus loovaid muudatusi tegema. Ära arva, et sa niigi juba kõike tead, ära hinda end üle! Suhete vallas on nii häid kui ka nutuseid päevi. Saad tunda nii tohutut õnnetunnet kui ka muserdavat armukadedust.