Kiirendushooaja lõpetamine HaapsalusFoto: Tarvo Oras
Galeriid
26. august 2018, 12:15

ÄGE GALERII | Kiirendushooaeg tõi rohkelt rekordeid!

Kiirendushooajale tõmmati Haapsalus joon alla ja korraldajate sõnul võib väga rahule jääda. Ilm oli nagu tellitult imeilus, osa võttis palju suurepäraseid sõitjaid ja rekordeid puistati kui varukast!

“No näiteks Deivid Urbuse isiklik rekord, klass Probike: 8.62 sekundit,” nimetab korraldaja Kaarel Oras Estonian Drag Racing Associationist (EDRA). “See on kõige kiirem aeg, mis Eestis on läbi aegade mootorrattakiirenduses sõidetud!”

Mainimist väärt on ka Karmo Tammiku uus isiklik rekord, klass Streetbike: 10.04 sekundit ja Janne Uskali uus isiklik rekord, klass Outlaw, 8.67 sekundit.

Finaalidega Haapsalus Kiltsi lennuväljal pandi 2018. hooajale väärikas punkt. Kohal oli 106 võistlejat 3-st riigist. “Baltikumi selle aasta suurim kiirendusvõistlus!” rõõmustab Oras. “Märksõnadeks kõige suurem Outlaw autode osavõtt, palju isiklikke rekordeid ja väga hea pidamisega ettevalmistatud rada.”

Rahulolevad olid pärast finaale ka osavõtjad. “See oli äge hooaeg! Teil vedas ilmaga ja meil vedas, et keegi ikka jätkuvalt viitsib neid üritusi korraldada kus hullu saab panemas käia!” kirjutab Probike klassis teise koha saavutanud Deivid Urbus. Ka Streetbike klassis teise koha võtnud Karmo Tammik tänab korraldajaid ja võtab hooaja kokku positiivsel toonil. “Suurepäraselt korraldatud üritus ja suurepärane rada!” kiidab Tammik.

“Täname kõiki võistlejaid, sponsoreid ja muidugi fänne, kelle poolt saime palju positiivselt tagasisidet. Loodame teid kõiki tuleval aastal jälle kohata!” võtab Oras hooaja kokku.

Tulemused 

JUNIOR BRACKET

1. koht Mikk Viilukas

STREET A

1. Siim Sõrmus

2. Tõnis Anijärv

3. Aare Roosiväli

STREET B

1. Tormis Hoffmann

2. Joonas Honga

3. Marko Tuomela

Sportsman ET/ Pro ET

1. Kristo Tihvan

2. Delvis Siimson

3. Seigo Ütt

SUPER STREET

1. Toomas Tuuling

2. Tiit Suits

3. Harri Lillevars

SUPER GAS

1. Joosep Järv

2. Kaido Reisser

3. Igors Detkovs

SUPER COMP

1. Gert Leisson

2. Mati Põld

3. Lauri Soots 

OUTLAW

1. Ville Pusa

2. Veljo Einberg

3. Lauri Kuriks

STREETBIKE

1. Karmo Tammik

2. Marko Arik

3. Tanel Tumanski 

PROBIKE

1. Erki Anto

2. Deivid Urbus

3. Raine Lemvald