Telliskivi Loomelinnakus uhke Kirbufestival 2018 - Kopli CoutureFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
26. august 2018, 10:49

Telliskivi Loomelinnakus toimus juba seitsmendat korda kirev Kirbufestival

PILDID JA VIDEO | Kirbufestivalil astusid üle võlli riietusega üles nii Põhja-Tallinna linnaosavanem kui ka staarnäitlejad ja muusikud (15)

Nädalavahetusel toimus Telliskivi Loomelinnakus uhke Kirbufestival 2018, mille kavas olid moesõud, teadusbussi etendused, Iirise kontsert, Kopli Couture moesow, Meisterjaani ja DJ Hannaliisa Uusmaa etteasted ja loomulikult meeletult mitmekesine taaskasutusturg.  

Laupäeval toimunud Telliskivi Kirbufestival üllatas pöörase moe-show ja värvikate modellidega

25. augustil Telliskivi Loomelinnakus toimunud Kirbufestivalil leidis esimest korda seitsme aastase festivali ajaloo jooksul aset ka pöörane moe-show. Kopli Couture pani oma vintage rõivad selga nii tuntud näitlejatele, muusikutele, kui teistele avaliku elu tegelastelei. Üle võlli riietustega astusid üle muusikud Anna Pärnoja ja Meisterjaan, arhitekt Yoko Alender, näitleja Rain Tolk, ajakirjanik Keiu Virro, režissöör Marianne Kõrver, Estonia teatri solist Jevgeni Grib, näitleja Riina Maidre, tantsija Arolin Raudva ning Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid. 

Põhja-Tallinna linnaosavanem üllatas julge ja überstiilse rõivavalikuga - läbikumava klitterpluusiga.  

Telliskivi Loomelinnakus uhke Kirbufestival 2018 - Kopli Couture Foto: Viktor Burkivski

Filmimees Rain Tolk lendles aga ringi rantjeeliku siidist hommikumantliga, mille lubas kindlasti ka enda garderoobi hankida ja usinalt isegi tänaval kandma hakata. 

Meisterjaani kaunis kaasa Simona tunnistas, et hangib enamuse enda ja pere riietest just taaskasutuskeskustest, kuna talle ei meeldi väisata suuri kaubanduskeskusi ja raisata oma aega mööda brändipoode joostes.

Poliitik Yoko Alender kinnitas, et teise ringi poodidest võib leida tõelisi pärleid, mille kvaliteetki kordades parem, kui kiirmoe kettides müüdavate hõlstide oma. Ja mis kõige olulisem, kirbukalt leitud pärlid on ainulaadsed, sama riideesemega vaevalt sulle keegi tänaval vastu kõnnib. 

Uhkele moe-showle järgnes ka modellina üles astunud Meisterjaani vinge etteaste.

Vaata meeleolukat videot ja pildigaleriid toimunust!