Õnnelik paarFoto: Pixabay.com
Suhted
4. november 2020, 10:41

KAS SINU MEES TEEB? 6 asja, mida mees teeb vaid selle naise heaks, keda ta tõeliselt armastab (23)

Elu on kui sõit Ameerika mägedel ja kuigi me kõik oleme oma eludes erinevas punktis, on üks enamasti kindel: me ihkame enda kõrvale seda õiget. Kuid selles pöörases maailmas pole lihtne aru saada, kes see õige täpselt on. 

Portaal YourTango kirjutab, meeste käitumismustritest on võimalik välja lugeda, mida teeb mees vaid selle naise heaks, kellesse ta tõeliselt armunud on. Ja nii võidki sa aru saada, kas su kõrval on õige partner või peaksid hoopis vana suhte selja taha jätma ja edasi liikuma.

1. Ta ei karda näidata oma haavatavat poolt

Ühiskond on pikka aega sundinud mehi nende tundeid alla suruma. Me kõik teame neid stereotüüpe: mehed on tugevam sugu, kes ei nuta kunagi. Kuigi enamikele meestele meeldib, et neid sellises valguses nähakse, ei häbene nad end oma tõelise armastatu ees ka haavatavana näidata. Kui sa oled suhtes mehega, kes ei karda enda tundeid välja näidata, hoia temast kinni!

2. Ta näeb sinus iga päev ilu

Kuigi ühiskonnas domineerivad moonutatud iluideaalid, näeb mees, kes enda naist tõeliselt armastab, tema loomulikku ilu. Isegi kui sa arvad naisena, et sa näed välja nagu koll, ära poe enda partneri eest peitu. Kui su kaaslane sind tõesti armastab, meeldid sa talle ka siis, kui sa ei ole mingite standardite järgi ideaalne.

3. Ta teeb su õnne heaks ohverdusi

Oleme hetkeks ausad - egoism on meie loomuses. Tõeline armastus aitab meil egoismist aga üle olla. Kui mees armastab naist tõeliselt, on ta nõus temakese heaks palju ohverdama. Iga ohverdus, ükskõik kui väike, on märk armastusest. Seda tuleb hinnata!

4. Ta on su suurim fänn

Kui mees sind tõeliselt armastab, on ta sinu suurim fänn. Mees tahab, et sa oleks õnnelik, seega saab sinu edust ka tema edu. Armunud mees ei võistle sinuga, ta tahab koos sinuga võita. Isegi, kui ta alati su püüdlusi ei mõista, on ta sinu jaoks olemas. Mees, kes sind armastab, on su suurim toetaja ja fänn.

5. Ta võitleb su armastuse eest

Ükskõik, kui tugev armastus on, elu jooksul muutub teie suhe kõvasti. Aga kui mees sind armastab, võitleb ta teie suhte eest. Võimalik, et ta vajab mõnda aega iseenda jaoks, kuid ta tuleb tagasi (kui ta sind armastab). Sest ta teab, et teie suhe on vaeva väärt.

6. Ta pöörab tähelepanu väikestele asjadele, millest sa hoolid.

See võib olla mingi väga väike või veider asi, kuid kui see teeb sind õnnelikuks, on su mees valmis seda asja su heaks tegema. Ta pöörab tähelepanu neile väikestel asjadele, mis sind naeratama panevad ja üllatab sind siis, kui sa seda kõige vähem oodata oskad.