Kethi UibomägiFoto: Laura Strandberg/Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
24. august 2018, 15:13

La La Ladiesi Kethi: mul polnud midagi kaotada (9)

„Lõpetasin kaheksa aastat tagasi noorsootööõpingud bakalaureuses ja teadsin alati, et sellest jääb mulle väheks. Otsustasin, et lähen siis edasi õppima, kui leian eriala, mida mul päriselt vaja läheb ja mis mulle ka meeldib,“ räägib lauljatar Kethi Uibomägi, kes hakkab sügisest Tartu ülikooli magistriõppes ajakirjandust ja kommunikatsiooni tudeerima.

Lõpetasin kaheksa aastat tagasi noorsootööõpingud bakalaureuses ja teadsin alati, et sellest jääb mulle väheks. Otsustasin, et lähen siis edasi õppima, kui leian eriala, mida mul päriselt vaja läheb ja mis mulle ka meeldib,“ räägib lauljatar Kethi Uibomägi, kes hakkab sügisest Tartu Ülikooli magistriõppes ajakirjandust ja kommunikatsiooni tudeerima.

„Kui suvel tuli saatejuhtimise asi (Kethi juhib uuel hooajal saadet „Eesti selgeltnägijate tuleproov“ - K.T), sain aru, et mul jääb mingitest teoreetilistest teadmistest puudu. Lauljana puudutab see kõik ka meediaga suhtlemist, intervjuude andmist, küsimustele vastamist, bänditööd ja enda reklaamimist. Neid oskusi on vaja, et oma tööd paremini teha,“ põhjendab Kethi.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99