Foto: Kairit Leibold / ERR
Tele
24. august 2018, 14:03

Vasta küsimusele, mida sina habemest arvad!

Kas Owe Petersell ajab habeme maha? (64)

"Issand, see habemesaaga!" hõikab esmaspäeval "Terevisiooni" juhtima hakkav Owe Petersell, kes alles neljapäeval lasi seda natukene lühemaks lõigata.

Esmaspäevast "Terevisioonis" saatejuhina alustav Petersell ei osanud oodatagi, et tema habe nii suure tähelepanu osaliseks saada võiks. "Natukene üllatav, et see teemaks on ja praegu pigem arvan, et seda habet varsti pole," ütleb ta Õhtulehele, nentides, et on tähelepanust lihtsalt pisut väsinud.

Foto: Kairit Leibold / ERR

Tähelepanu ei kurvastada teda ning habeme mahaajamise põhjuseks pole otseselt avalikkuse surve. "Aga ma ise arvan, et kuna see on nii palju teemaks olnud, siis aitab ka praegu," ei heiduta Peterselli keerisena lahvatanud diskussioon habeme sobilikkuse üle.

"Ja küll ta kunagi kasvab tagasi, kui õige aeg on!” on mees rõõmsameelne. 

Saate produtsendi Rait-Roland Veskemaa sõnul on esimene ja üldine reegel see, et saatejuhil peab olema korrektne välimus. 

"Ettekirjutusi, kas saatejuht on habemega või ilma, pikkade või lühikeste juustega me ei tee, kuna saatejuhile peab jääma tema isikupära ning paraku ei ole võimalik kunagi kõigile meeldida, sest ühele meeldib blond, teisele brünett ja kolmandale kiilaspea," selgitab Veskemaa. 

"Millisena Owe eetrisse jõuab, selgub juba esmaspäeval kell 6.55," sõnab produtsent lõpetuseks.