VANILJEVIINA JA EI MIDAGI MUUD!: “Oli väga konkreetseid inimesi, kes tahtsid vaniljeviina õunamahlaga. Iga jumala kord. Ja ei mingit jama!” teatas Aigi Vahing.Foto: Jarek Jõepera
Uudised
22. veebruar 2000, 00:00

Katrin Kuldma ja Aigi Vahing baaridaamide rollis

Reede õhtul oli Hollywoodi meeskülalistel silmarõõmu enam kui küllaga. Baaridaamide rasket tööd praktiseerisid tuntud moekunstnik Katrin Kuldma ja BDG filmiguru Aigi Vahing.

Enne tööleasumist Hollywoodi uue promootori Martin Kala kaisutust nautinud Katrin Kuldma asus joogikallamise kallale aktiivse õhinaga ega saanud aru, miks õllevaht kallates vägisi üle klaasiääre kipub.

“Oli küll raske töö. Käsi väsis ära,” naeris Katrin hiljem ja kinnitas, et plaani ametit vahetada tal pole, aga üheks korraks proovimaks oli päris huvitav töö.

Aigi liigutused olid malbed ja graatsilised. “Iga uus kogemus on omamoodi põnev,” arvas Aigi ja lisas kähku, “aga kui minus peaks väikegi baarmen peidus olema, siis tema soovid said selle pooleteist tunni jooksul küll rahuldatud.” Aigi sõnul küsiti kõige rohkem viinakokteile ja Red Bulli.