Inimesed

LEMMIKÕPETAJA | Anne Veski: "Just tema pani mu lavale!" (7)

LISA KOMMENTAAR

Rapla Keskkoolist2. september 2018, 08:08
Rapla Keskkool oli õppimiskallakuga kool ammugi, nagu tavatsetakse nüüd öelda Prantsuse Lütseumi kohta. Sügav kummardus meie klassijuhatajalae Õpetaja Juta Tederile, eesti keele- ja kirjanduse õpetajale, Õpetaja Helve Luukasele-keemiaõpetajale, Õpetaja Laine Sisaskile -matemaatikaõpetajale, Õpetaja Elsa Kalbergile -käsitöö- ja kodunduse õpetajale, suurepärasele koolidirektorile Õpetaja Evald Laprikule, muusikaõpetaja Ülo Välingule, heade inimeste kasvatajatele ja arendajatele.
Koos Annega 1963-1974 nimel G.L.
Pille2. september 2018, 00:44
Anne on meie tõeline staar.Poliitikaga ei tegele,laulab seal,kus on tema publik.Kommentaar oli Aktuaalses Kasmeras antud seoses Kobzoni surmaga ja teise eest ta tõesti vastama ei hakka.Anne raha pole vaja lugeda.See tuleb valja teenida ja ta on selle kuhjaga ara teeninud.Edu talle!
võeh!1. september 2018, 02:21
hakkab pihta jälle selle suurusehullustust põdeva tädikese ära leierdatud eluloo ketramine ja enese tähtsustamine.
Ats31. august 2018, 22:06
ETV küsimuse peale, kuidas ta suhtub Krimmi annekteerimise peale ei julenud midagi öelda.
Erinevalt Laima Vaikulest, kes ütles, et tema Krimmis ei esine. Ju siis on Veskile makstav raha nii suur, et pani ta suu kinni. Mulle ei meeldi Veski kui laulja. Liiga tähtis ja ülbe. Vene sõjaväelaste suur sõber.
1. september 2018, 08:06
minu meelest on ta alati öelnud, et kultuur ja poliitika peavad lahus olema. sama on ka spordiga, see on hästi haige, et poliitikud, kes ise kaklevad ja kraaklevad püüavad kunsti ja spordiinimesi enda kakluses ära kasutada.
kroku31. august 2018, 21:24
tubli mees oli, mul käskis küll laulutunnis vait olla. traagilise saatusega, kuulutati homoks ja pandi vangi. nüüd on ta siit ilmast lahkunud