Aretha Franklin (1942 - 2018)Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. august 2018, 10:45

Aretha Franklinist ei jäänud testamenti. Kuidas jagatakse tema üüratu varandus?

16. augustil vaikis igaveseks soulikuninganna Aretha Franklini hääl. 76aastasena kõhunäärmevähki surnud lauljannast jäi maha hiigelvarandus - väidetavalt 80 miljonit dollarit -, kuid mitte testamenti.

Legendaarne lauljanna oli juba ammu terviseprobleemidega maadelnud. Seda üllatavam tundub TMZ.comile tõsiasi, et ta ei teinud oma varanduse jagamiseks testamenti. Liiatigi on Franklin üks poeg, Clarence, erivajadustega ning vajab elu lõpuni igakülgset tuge.

Usutavasti jagatakse Franklini miljonid võrdselt tema nelja poja vahel. Tulevane soulisuurus jäi 12aastaselt rasedaks ning tõi kaks kuud enne oma 13. sünnipäeva ilmale esikpoeg Clarence'i (63). Kaks aastat hiljem sündis teine poeg Edward. Ted White juunior on 54-, Kecalf 48aastane. Lisaks on Franklinil neli lapselast.

Elu jooksul üle 75 miljoni plaadi müünud soulikuninganna saadetakse tema kodulinnas Detroidis avaliku tsermooniaga viimsele teele järgmisel nädalal. Reedel, 31. augustil on matusetalitus pereliikmetele ja lähimatele sõpradele.