Jimmy Bennett (2010. aastal) ja Asia ArgentoFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. august 2018, 10:02

Asia Argento süüdistaja senisest vaikimisest: „Mul oli häbi.“ (7)

Endine lapstäht Jimmy Bennett väidab, et temast 20 aastat vanem näitlejanna Asia Argento astus temaga seksuaalvahekorda, kui ta oli napilt 17. "Mul oli häbi," põhjendab noor näitleja ja muusik senist vaikimist.

42aastane Argento väidab, et Bennetti (22) süüdistus, mille avalikustas eelmisel pühapäeval New York Times, on täiesti alusetu. Küll aga möönab ta 380 000 dollari maksmist Jimmyle.

Asia väitel kandis summa noormehele üle tema toonane kallim, tänavu juunis vabasurma läinud kokandusstaar Anthony Bourdain. Tegu olnud majanduslikes raskustes Bennetti aitamisega, kindlustamaks, et ta neid, kaht tuntud inimest, kuidagi ei mustaks. Asia ja Jimmy olid 2004. aasta filmis mänginud ema ja poega.

Bennett avab nüüd esmakordselt ise suu. Ta jääb oma väite juurde: Argento teinud talle 2013. aastal California hotellitoas suuseksi ja asunud siis vahekorda. "Ma ei rääkinud algul oma loost, sest eelistasin mind kurjasti ära kasutanud isikuga seda privaatselt klaarida," vahendab FemaleFirst.

Bennetti väitel kerkis ammune trauma temas taas pinnale, kui Argento kuulutas end olevat tipp-produtsent Harvey Weinsteini vägistamisohvri. 

"Ma pole viimastel päevadel ja tundidel avalikku avaldust teinud, sest mul oli häbi ja ma kartsin saada avaliku narratiivi osaks," ütleb Bennett. "Olin alaealine, kui see vahejuhtum aset leidis, ning püüdsin õigust nõuda mulle toona loogilisena tundunud viisil, sest ma polnud valmis silmitsi seisma oma loo avalikustamist saatvate ebameeldivate tagajärgedega."

Veebikülg TMZ.com avaldas hiljuti Argento SMS-kirjavahetuse ühe sõbraga, milles näitlejanna paistab seksuaalvahekorda Bennettiga kinnitavat. Asia sõnul olnud aktiivne pool nooruk ise ning Bennett saatnud talle veel aastaid enese alastifotosid.