Sarja "Pank" võtted.Foto: Jekaterina Abramova (estonianbank.com)
Tele
24. august 2018, 09:42

SUUR ÜLEVAADE: ETV sügishooaeg toob ekraanile võimsa kodumaise sarja „Pank“ (1)

ETV uus hooaeg toob ekraanile nii vanu tuttavaid kui ka uusi üllatajaid. Uue kuue on saanud näiteks kultuurisaade "OP" ning alustab ka uus intervjuusaade "Esimene stuudio".

Hooaja avab uues koosseisus "Terevisioon", mis tervitab oma vaatajaid 27. augusti varahommikul. Katrin Viirpalu ja Reimo Sildvee kõrval hakkavad saadet juhtima ka Owe Petersell ja Liisu Lass.

Reimo Sildvee, Katrin Viirpalu, Liisu Lass ja Owe Petersell. Foto: KAIRIT LEIBOLD/ERR

Uus intervjuusaade "Esimene stuudio" avab erinevaid päevakajalisi teemasid, mis sünnivad meie igapäevasest elust, alates poliitikast ja majandusest, lõpetades sotsiaalia ja kultuuriga. Uut saadet hakkavad juhtima ETV tuntud ajakirjanikud Andres Kuusk, Johannes Tralla ja Anna Pihl.

Kultuurisaade “OP” paneb sisse uue käigu! Sellest sügisest on saade mahukam ja särtsakam. Räägitakse kultuurist, kuid mitte ainult. Margit Kilumetsa kõrval võtab saatejuhi rolli sisse Margus Tabor.

Margit Kilumets ja Margus Tabor Foto: ERR

Sügisel näeb ETV ekraanil Ivo Linnat, kes asub juhtima meeleolukat mälumängu "Reis ümber Eesti". Eestit aitab avastada püstolreporter Pille Riin, keda kehastab sarjast "ENSV" tuntud näitleja Liisa Pulk. Muusikalise reisi eest hoolitseb ansambel Supernova.

Liisa Pulk ja Ivo Linna Foto: ERR

Dokumentaalsari "Areeni varjus" toob ekraanile senikuulmata lood meie suurte spordikangelaste elust. Saatesari räägib otse ja ausalt teemadest, mis jäävad medalisära varju – pinged, hirm, valu, higi ja pisarad.

Reisisaade "Trumpi müüri radadel" on uus ja põnev reisisari USA ja Mehhiko piirialadele.

Oma tuntud headuses naaseb kahekümnendat hooaega alustav "Pealtnägija", uuel eetriajal stardivad "Osoon" (esmaspäeviti kell 20.30) ja "Suud puhtaks" (teisipäeviti kell 20.00). Kõik vaatajate lemmikud nagu "Hommik Anuga", "Ringvaade", "Maahommik" ja "Prillitoos".

Foto: ERR

ETV jätkab ka sarjade näitamist. Ekraanile jõuavad "Pulss", "Sild" ja "Koduigatsus" uued osad.

Sügisel on ETV-l aga veel üllatusi varuks! Eetrivalgust näeb uus ja äge noortesari "Miks mitte?!" ning võimas kodumaine draamasari "Pank" .

ETV2 uus hooaeg toob ekraanile taas "Plekktrummi" ja draamasarja, milles teeb kaasa Jude Law.

Õhtusest vööndist leiab taas põnevat vaatamist ETV2 kultuuri- ja filmihuviline sõber. "Plekktrumm" alustab hooaega uute mõtetega 17. septembril. Uus reisisari "Eesti lipp ümber Albaania" jõuab vaatajani laupäeva õhtuti alates 22. septembrist.

Kvaliteetse draamasarja nautijatel tasub ETV2 vaadata neljapäeva õhtuti, mil 6. septembril alustab laineid löönud sari "Noor paavst" peaosas Jude Law'ga . Kinoklassika on eetris reede õhtuti: 7.09 näitame legendaarset filmi "Tõrksa taltsutus" Adriano Celentanoga peaosas. 14.09 jätkame mõtlikumal toonil Krzysztof Kieślowski triloogiaga "Kolm värvi".

Dokfilmi erinevatel kultuuriteemadel võib nautida pühapäeva hommikuti. Juba 2.09 alustab ETV2 3-osalise sarjaga "Prantsuse kunst". Kanali ekraanilt ei puudu sügisel ka loodus- ja teadusdokid.

ETV2 jätkab autoridokkide ja maailmakino vahendamisega. Viimastest jõuab eetrisse kinodest tuttavad "Ruut" ja "Armastuseta".

Pühapäeviti tähistame teemaõhtutega olulisi juubeleid ja aastapäevi. Sügisel on põhjust õnne soovida Andres Mustonenile, Anne Ermile ja Siiri Sisaskile.