Mart JuurFoto: Teet Malsroos
Inimesed
23. august 2018, 18:28

Mart Juur: meie bande oleks võinud „Kirjandusministeeriumit“ edasi teha, aga ega paus ka paha tee! (17)

„See rahutus, mis on inimestes tekkinud, ei ole ju seotud minu isikuga, vaid sellega, et kaob ära üks kaubamärk. „Kirjandusministeerium“ oli eetris kuus aastat. Inimestel on nüüd tunne, et midagi kaob ära ja nad ei ole näinud seda uut saadet, mistõttu nad ei oska võtta seisukohta, milline see uus saade on,“ räägib vingelt „Kirjandusministeeriumit“ juhtinud Mart Juur tagasihoidlikult tänase päeva kurvimast uudisest, et tema enam kirjandussaate dirigendina ei jätka.

„See rahutus, mis on inimestes tekkinud, ei ole ju seotud minu isikuga, vaid sellega, et kaob ära üks kaubamärk. „Kirjandusministeerium“ oli eetris kuus aastat. Inimestel on nüüd tunne, et  midagi kaob ära ja nad ei ole näinud seda uut saadet, mistõttu nad ei oska võtta seisukohta, milline see uus saade on,“ räägib kuus aastat vingelt „Kirjandusministeeriumit“ juhtinud Mart Juur tagasihoidlikult tänase päeva kurvimast uudisest, et tema enam kirjandussaate dirigendina ei jätka.

 Mees rahustab kirjandushuvilisi, et olenemata sellest, et „Kirjandusministeerium“ enam sügisest eetrisse ei lähe, saavad nad kirjandusuudised kätte uuenenud „OP“-i saatest. „See uus saade, ma arvan, tuleb väga hea sõu!“ hoiab ta positiivset meelt.

„„Kirjandusministeerium“ tõesti eetrisse ei tule, aga selle asemel tuleb tunni aja pikkune iganädalane kultuurisaade väga heal eetriajal. Niiet kirjandusest ja teistest kultuuriteemadest kindlapeale ETV-s räägitakse,“ kinnitab Juur.

Juur uuenenud „OP“-iga ajapuuduse tõttu liituda ei saa

Juur kinnitab, et nad otsisid koos ETV elamussaadete toimetuse peatoimetaja Karmel Killandiga edasisi koostöövõimalusi ning ETV huvi temaga koostöö jätkamise vastu oli väga suur. Kahjuks Juur aga „OP“-i tiimiga ajapuuduse tõttu liituda ei saa.

Edasi lugemiseks: