Tele

Karmel Killandi „Kirjandusministeeriumi“ lõppemisest: anname kultuurile sisu juurde ja peame veel Mart Juurega läbirääkimisi (14)

LISA KOMMENTAAR

Kes8. september 2018, 16:18
on see Killandi hr.Juure kõrval.Täiesti tühi koht.
Kultuuril on oma nõuded24. august 2018, 11:04
Mart Juure "Kirjandusministeerium" oli küll ülevaatlik, aga liiga turunduslik, kohati reklaamimaitseline, Veidemanni ja Killandi tegevus ETV-s aga on ikkagi pentsik. Pärast seda kui uus nõukogu koosseis tekitati, on üks jama teise järel. Mida Veidemann õieti taotleb? Postimehe kirjandusküljed Veidemann omal ajal privatiseeris ja rikkus oma isetegemisega täielikult kirjanduse tegelikust seisust ülevaate andmise ja analüüsimise oma vahutamisega. Nüüd on alanud tv-s ka midagi sarnast. Kultuuri ei saa teha, kui see muudetakse mingite meelevaldsete pähe löönud ideedega mängimiseks.
Maali24. august 2018, 10:30
Uue aasta saabudes kaotas Killandi hümni ära, nüüd Eesti kirjandusele ka vesi peale. Uus tase! kaua me sellist ebaintelligentsust talume? Kas tõesti targemad ei pääse otsustama?
up24. august 2018, 10:21
Vaimsust on järjest vähem, mis kuradi "elamussaated", ninnu-nännutajad tehku oma öku-möku saateid. Kirjandusmuuseumi sai alati oodatud, Juur on õige mees, et nunnutajatega ühte purki ei astu
Kahju, südamest kahju, üks vähestest intelligentsetest saadetest kaob
Maie24. august 2018, 10:15
Killandile on ametikoht ülejōu. Uusaasta, roosiaed oli saade, mis Aja's südame pahaks ja nutma. Kas inimene ei saa ise aru, et Ta ei saa hakkama?
Deneb24. august 2018, 00:36
tehke tehke- kes seda vaatab on iseküsimus! Eestlane vanast ei loobu, uuega läheb siis kaasa, kui enam miskit muud üle ei jää. edu! Mind ei sega, eesti kanaleid ei vaata!
Pettunud23. august 2018, 22:10
Tõsi ta on, et OPi senine saatejuht kriitikat ei kannata ja võiks pigem millegi enesele jõukohasemaga tegeleda. Seevastu on Kirjandusministeerium ERRi parim saade ja suuresti just tänu Mart Juurele.
Vanamees23. august 2018, 19:26
Võiks need vanakesed pikale saata !
Miku23. august 2018, 18:23
Väga kahju,tõesti hea oli. Aga jõudu hr Juurele,ehk leiab mõne teise kanali.
Elukutseline Setu23. august 2018, 18:48
Kas keegi võib seletada kuidas on ETV puhul tagatud sisuline sõltumatus ja tasakaalustatus kui ühe suurima konkurendi, Eesti Meedia, TV kanalite juhi abikaasa on ETV elamussaadete juht?
Qwert23. august 2018, 22:34
Mati23. august 2018, 17:10
Mis teil seal ETV-s viga on?
Liisud ja Karmelid muudkui kolistavad ämbreid:(
Omnivoor23. august 2018, 18:35
Vot see on tase mida maksumaksjale tema enda raha eest pakutakse. Lastesaateid vähe, kultuurisaated on vähe ja viletsakesed. Mingitest haridussaadetest pole mõtet üldse rääkida. Kus ja mis võiksid olla selle asutuse noortesaated? Ühiskonnaelu saated? Foorum ja need Vaino juhitud segased kärajad?! Selline rosolje nagu seda on OP on ennast juba ammu ammendanud. Selle asemel, et kultuuri paremini kajastada tõmmatakse veel rohkem koomale. Saatejuhid? Andke andeks aga aastast aastasse mingi Kilumets kes ei mõju just kuigi asjatundlikult, huvitavalt ja veenvalt?! Miks küll??? Kui veel arvesse võtta, et AK uudiste tase (see millest on uudised ja kuidas need on koostatud, objektiivsus) on ka maapõhja kukkunud, siis tekib küsimus, et milleks seda asutust peetakse? Selle eelarve eest saaks umbes 7-10 TTV-d.
err muutub aina 23. august 2018, 16:30
mõttetumaks !
Olen op-i vaatamisest loobunud just saatejuhi tõttu , samuti suupühkimise saade , osati ak -uudised !
Hea taseme kadumine err-is karjub näkku iga päev !
Sellist nõretavat saadet viimase presidendi 20. aug vastuvõtust annab mäletada - välba suhtes langes lugupidamine kõvasti - kui oleks läbinud omaaegse ristlaane agitatsiooni koolituse !