Tele

„Suure paugu teooria“ tegijad paljastasid, millal menusari otsa saab (4)

LISA KOMMENTAAR

Kaks asja mis on viimane osa24. august 2018, 19:30
Film lõppeb sellega et nad kaluleerivad matemaatilisel teel loterii peavõidu ja igaüks läheb oma teed. Või siis sureb vähki!
....24. august 2018, 09:32
tegelikult on kahju sellestki, et selle sarja subtiitreid tõlgivad inimesed, kel endal haridustee pinnapealne. Nii meenub osa, kus Sheldon meenutas aega, mil ta oli Saksamaal ülikoolis külalisprofessoriks, kuid tiitritest sai lugeda, et ta käis seal professoril külas...
<23. august 2018, 12:54
Ainus sari, kus Tõelisest Teadusest räägitakse.
jah23. august 2018, 20:24
ja kahju, et selle uudisnupu tegija jättis algsest artiklist tähelepanuta selle lõigu: In addition to centering many of its episodes in the worlds of science and technology, The Big Bang Theory enjoys a healthy appreciation and support from the scientific community at large, including having a bee species (Euglossa bazinga), a jellyfish species (Bazinga Rieki) and a monkey at the Columbus Zoo (Dr. Sheldon Cooper) named in the show’s honor. In 2015, the first-ever UCLA scholarship created by and named for a television series, The Big Bang Theory Scholarship support undergraduate students in need of financial aid who are pursuing their higher education Endowment, was established to in the fields of Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM).