George ClooneyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. august 2018, 10:40

USKUMATU: George Clooney teenis aastaga 239 miljonit dollarit! (1)

George Clooney teenis möödunud aastaga rohkem kui ükski teine näitleja - 239 miljonit dollarit. Kuid Forbesi andmeil ei tulnud 57aastase Hollywoodi tähe megateenistuse lõviosa hoopiski filmidest.

Forbesi andmeil müüsid Clooney ja tema kaks äripartnerit miljardi dollari eest maha oma tekiilafirma Casamigos. Kena kopikas sigines Clooneyle ka reklaamilepingutest ja vanematest filmidest.

Õnneks on George mees, kes oma rikkusi teistegagi varmalt jagab. Forbesi teatel on Clooney kinkinud 14 sõbrale igaühele miljoni ning annetanud suuri summasid immigrantlapsukeste hüvanguks.

2016. aastal edukaima meesnäitleja tiitli pälvinud Dwayne "The Rock" Johnson platseerus tänavu teisele kohale. 124 miljoni dollari suuruse teenistuse lõviosa on pärit filmihonoraridest, aga ka uue "Jumanji" kasumiprotsendist.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Æĺ Æmēəņ / Dwayne 🏋🔥 (@mr__mickey_) on

Järgnevad "Tasujate" staarid Robert Downey juunior ja Chris Hemsworth vastavalt 81 ja 64,5 miljoni dollariga. Esiviisiku lõpetab Jackie Chan (45,5 miljonit). 

Mullu oli esikohal Mark Wahlberg 68 miljoniga. 

Naiste arvestuses on liider Scarlett Johansson, kes teenis aastaga 40,5 miljonit. Sama palju kogus meeste edetabeli seitsmes koht, Bollywoodi näitleja Akshay Kumar.