Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. august 2018, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 25. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhetes otsid täna uudsust. Kui sul on kindel partner ja ta üritab sulle päevaks mingeid kohustusi planeerida, kipud end vabaks rabeledes tüli üles võtma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Varastel hommikutundidel on kohusetunne ja süvenemisvõime tugev, päeva edenedes aga tekib järjest rohkem segavaid asjaolusid. Ära lase neil end kõigutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Eelista kallimaga koos olemist aja veetmisele sõpradega. Ehkki sind võidakse kutsuda mingile huvitavale üritusele, ei mõju kallima juurest eemal olek täna teie suhtele hästi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Keegi su lähedastest võib pahaks panna, lausa solvuda selle pärast, kui sa nädalavahetusel päeva tööl veedad. Sinule pole olukord kerge lahendada, proovi rahulikult võtta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

See on hea päev reisi alustamiseks vaid juhul, kui ootad sellest umbes niisugust elamust, nagu pakub lõbustuspargis kihutamine Ameerika mägedel.

Neitsi
23. august – 22. september

Äriasjad on kiires muutumises, tehinguid ette võtta oleks riskantne. Pane rohkem rõhku kodustele asjaajamistele, tee midagi praktilist, kasvõi näiteks korista tube.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinule segased suhted ei meeldi, püüdled alati harmoonia poole. Täna tundub, et teised ei taha sellest kuidagi aru saada ja üritavad sind mingisse jamasse kaasa tõmmata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tuleb oma tervist korralikult hoida. Võõraste inimestega pole mõtet kontakte luua, küll aga tasub suhelda vanade heade sõpradega, kellele saab alati kindel olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kuigi sulle võib tunduda, et on sobiv päev millegi põneva tegemiseks, pole see sugugi hea mõte. Mõistlikum on ikkagi jääda läbiproovitud ja turvaliste tegevuste juurde.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap käib äge võimuvõistlus, milles ka sul enda kaitseks midagi ära teha tuleb. Agressiivne käitumine ei aita. Ela pinge välja mujal, näiteks spordirajal.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Aeg võib tuua ärevaid uudiseid. Ka võib nüüd ilmsiks tulla mingi hästi varjatud saladus. See aga tekitab paksu pahandust, millesse sa miskitpidi seotud oled.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi sõpradest võib üritada sind kaasata kasu tuua tõotavasse äriskeemi. Ehk ei ole ta ka ise hästi kursis, millega on tegemist ja kellele see ettevõtmine tegelikult kasu toob.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Aastaring tõotab avada häid võimalusi nii mõneski eluvaldkonnas. Saad tegeleda asjadega, mis sulle tõeliselt naudingut ja arengulusti pakuvad, ehk saad ühest senisest hobist arvestatava sissetulekuallika kujundada. Ole valmis õppima ja silmaringi avardama, mine kindlasti reisima!