Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. august 2018, 23:40

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 23. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi ehk ajab sul tööl närvi nii mustaks, et hakkad analüüsima, kuivõrd sa oma tööga üldse rahul oled ja kas mitte pole käes aeg otsustavaks kannapöördeks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned end kindlalt. Enesetunne paraneb veelgi, kui pead kokku puutuma ninakate tüüpidega. Paned nad paika, kuna sinu teadmised ja oskused on paremad kui neil.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töösse süvenemine takerdub isiklikku laadi mõtete taha. Telefonikõne meeldivalt vastassooliselt suunab ehk su mõtted meeldivatele, aga eksitavatele radadele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kasutad võimalust ühe meeldiva olendiga vestluse alustamiseks ja jutt jookseb sul praegu endagi imestuseks ülimalt soravalt. Õhtu sobib romantiliseks kohtumiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võid näha kummalist unenägu, mis mõjutab su mõtteid ja tundeid ka terve päeva vältel. Mõtesta see lahti enda sisetundest lähtuvalt.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle pööratakse tavalisest rohkem tähelepanu. Tagasihoidliku inimesena võid end algul ebamugavaltki tunda, kuigi selleks pole põhjust – see on heatahtlik tähelepanu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kuigi kõik on põhimõtteliselt korras, ei suuda sa end just õnnelikuna tunda. Hingerahu puudub ja mõtted uitavad mööda vanu radu, sa ei saa kuidagi mälestuste rägastikest välja.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg sobib selleks, et korda luua. Võid terve päeva oma tööasjade süsteemi sättimisega tegeleda või kui sa täna tööle minema ei pea,  kodus asjade ümber paigutamise ette võtta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oleks patt toas konutada – maailm on valla ja seiklused ootavad sind! Võimalik on saada niisuguse kogemuse osaliseks, mis oma erakordsusega sulle kogu eluks meelde jääb.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ole pisut liimist lahti ja natuke hajevil, see pingestab suheteid armsamaga. Tal on tänaseks õhtuks mingid kindlad plaanid, mis sulle ei sobi, aga millest keelduda sa ka ei julge.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimene, kellele kunagi armastust avaldasid, võib ühendust võtta. Mitte aga romantilistel kaalutlustel, ta vajab hoopis sinu abi. Kas oled valmis, et teda kui sõpra aidata?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lükkad mingi töö tegemist aina edasi, sest see tundub keerukas olevat. Ja samas ei saa ka midagi muud normaalselt teha, sest südametunnistus ei anna rahu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastaringil oled julge ja ettevõtlik, lähened elule õhinal ja särasilmselt. Suudad uusi asju algatada, sõlmida suhteid toredate ja tarkade inimestega. Mõistad hoida ja väärtustada hästi toimivat vana, ent teed julgelt ümberkorraldusi asjades, mis enam kuigi hästi ei toimi.