Lounge Deja Vu laval astusid üles Luisa Lõhmus, Aap Jõeste ja Sissi Foto: Maksim Toome
Inimesed
22. august 2018, 19:57

PILDID | Dave Benton võib tütre üle uhke olla: superstaari SISSI on lavasid vallutamas! (11)

Värske superstaarihakatis Sissi Nylia Benita on lavasid vallutamas! tegus näitsik pajatab intervjuus, et igal nädalal väisab ta kaht kuni kolme kontsertpaika.

Möödunud nädalavahetusel võis teda leida Lounge Deja Vu lavalt, kus ta koos  Luisa Lõhmuse ja Aap Jõestega Perfect Match peoõhtul üles astus.

"Eesti otsib superstaari" superfinaalist on möödunud vaid paar kuud, kuid saate osalejate jaoks on see kaasa toonud tõeliselt suured muutused. Fännid, esinemised ja magamata ööd. See aga staarihakatist ei hirmuta, selle asemel on noor neiu hetkel igast esinemist võtmas viimast.

"Minu elu on muutunud peale superstaari saadet väga kiireks ja väga huvitavaks," jagab meiega oma muljeid Sissi. "Loomulikult ei ole elu isegi võrreldav sellega, kuidas nägi välja minu igapäevaelu näiteks aasta tagasi. Uued tutvused, oma ala spetsialistid ja muidugi ka fännkond, keda praeguseks on rohkelt kogunenud. Minu karjäär on hetkel laineharjal," rõõmustab Sissi. 

Mis on olnud sinu kõige humoorikam kogemus senises lauljakarjääris?

"Üks kõige humoorikam seik oleks võib-olla see, kui hakkasin keset keikat luksuma. Hoolimata tõelisest püüdlusest seda ohjata, polnud sellest suuremat tolku ja nii möödus ülejäänud kontsert luksumise saatel."

Ka nädalavahetuse kontsertõhtul võis saalis märgata Sissi mitmeid fänne, kellest suurim (Sissi õde) talle siiralt kaasa elas.Õhtu möödus lõbusalt ja seda Magnumi imeliste jäätiste ja Vana Tallinna jahutavate ülllatuste saatel. 

JUBA TÄNA ÕHTUL saab aga klubis Deja Vu alguse uus peonädal, seda lõbusa kesknädalase kokteiliõhtuga, mida juhib legendaarne DJ Vissak.

Vaata pilte!