Meghan koos oma ema Doriaga pulmaeelsel õhtul. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
22. august 2018, 15:55

See on kindel märk prints Harry abikaasa Meghani lapseootusest! (10)

Ühendkuningriigis oodatakse palavikuliselt märke prints Harry ja tema vastse abikaasa hertsoginna Meghani lapseootusest. Kõmuleht The Sun teab, milline märk võib kindlalt viidata maikuus laulatatud paari perelisa tulekule.

Nii Harry kui ka Meghan on avalikult kinnitanud, et soovivad lapsi saada. Liiatigi pole endine USA telenäitlejanna enam verinoor - ta sai hiljuti 37aastaseks. 

Veel pole rõõmusõnumit loota, sest Meghanit nähti hiljuti šampanjat rüüpamas. Küll aga on Briti kõmulehe The Sun andmeil peale alkoholist loobumise olemas teinegi kindel märk, mis peaks hertsoginna raseduse paljastama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Nimelt on Meghan pärinud afroameeriklannast emalt Dorialt krässus juuksed, mida ta laseb juuksurisalongis sirgendada. Plaza hotellis etiketikursusi korraldav Myka Meier soovitab The Sunis seetõttu hoida Meghani soengul silma peal. "Tõenäoliselt kasutab hertsoginna mingisugust keratiinsirgendamist. Rasedaks jäädes ei tohi ta enam samu tooteid kasutada," seletab Meier.

Nii et kui prints Harry hurmava kaasa sirged juuksed on ootamatult krussi tõmbunud, peaks Kensingtoni lossist peatselt ka beebiuudist kuulutatama.