Pilt on illustratiivne: need konkreetsed karakterid pole kõnealuse situatsiooniga kuidagi seotud!Foto: Pexels.com
Müstika
21. august 2018, 14:05

VIDEO | Mees, kes tegi karudega selfi, võib saada karistada

Inimeste selfihullus on viimaste aastatega aina hullemaks muutunud. Juba ammu ei piisa pelgalt erinevatest filtritest, mis näole pisut jumet annaks – oluline on jäädvustada end olukorras, mis oleks niivõrd pinev ja haruldane, et see võib hiljem kaela tuua karmid karistused.

Täpselt nõnda juhtus mõnda aega tagasi Alaskal, kui Katmai Rahvuspargi & Looduskaitseala külastaja otsustas jões kalu püüdvate karude taustal selfit teha, vahendab ABC7 News. Mees jäi karusid jälgivale veebikaamerale silma, kui arvas heaks ise samuti vette tammuda, pilte klõpsida ning siis veel poolteist minutit loomade tegemist jälgida.

Mehe tegevust märkasid ülekande jälgijad, kes võtsid ühendust Katmai pargivalvuritega. Viimased suutsid mehe tuvastada, temaga kontakteeruda ning üritavad nüüd lõpetada talle esitatava süüdistuse kokkupanekut.

Nimelt on pargi eeskirjades üles märgitud, et külastajad peavad jääma loomade toidukohtadest vähemalt 45 meetri kaugusele. Agara selfitaja tegevus võis aga potentsiaalselt häirida karude toitumisrutiini, mis omakorda võib mõjutada nende ellujäämisvõimalusi talveperioodil.

Samuti võib pildistaja tänada õnne, et ükski karudest mehes ohtu ei näinud ning talle käppadega oma rahulolematust selgitama ei tulnud.