Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. august 2018, 06:10

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 21. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oma karjääri edendamise nimel tasub vaeva näha ja õppida. Tõsi – sul juba on üksjagu teadmisi, aga sa ei tohiks sellega rahulduda, sest oled võimeline märksa enamaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul jagub  loomingulisust. Nüüd näed võimalusi, kuidas saaks hobist karjääri arendada ning parimal juhul sellega ka kuulsust ja imetlust koguda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu kodused ja sinu kallim näevad sind kõrvalt ja tunnevad hästi, nemad võivad sulle anda ideid, kuidas oma võimeid kõige paremini rakendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Edu valem on väga lihtne: esiteks peab sul olema hea idee, teiseks tuleb sellega väsimatult tööd teha. Põhimõtteliselt on see idee sul juba olemas, tuleb ainult konkreetne plaan välja töötada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Eneseimetlust pead vältima – see teeb sind laisaks. Sul on võimalus seada paika plaan, mis toob ühtaegu nii raha kui ka imetlust,  tunnustust ja ka vastassoo tähelepanu.

Neitsi
23. august – 22. september

Tead, mis on sinu tugevad küljed ja kuidas neid maksma panna. Karjääririndel on aktiivsed muudatused toimumas nii ehk naa, anna neile õige suund ja hoia kurssi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Peaksid oma samme planeerides arvestama nii kasu teenimise võimalustega, aga ka sisemiste soovidega, südame häälega. Tehes seda, mida armastad, tuleb ka edu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled valmis vastutuse enda peale võtma, juhtima ja suunama ka teisi inimesi. Seejuures ei tohi aga mõelda, et sinu maailmavaade on ainuõige.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oma valikute eest vastutad ise ja praegu ei tohi sa otsuseid langetades kahelda. Ambitsioonid on kõrged, sa oled võimeline eesmärke seadma ja ka saavutama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Omajagu tööd teinud ja vaeva näinud sa juba oled, nüüd aga terendab võimalus jõuda uuele tasemele. See võib tähendada läbimurret rahvusvahelisele areenile või koostööd välismaa spetsialistidega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind ümbritsevad inimesed, kellega koos suudate jõuda kõrgete eesmärkideni. Seetõttu pead nendega arvestama, ei tohi isiklikke tahtmisi peale surudes kollektiivi ühist hingamist rikkuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaja on oma äriplaane korrigeerida või siis sootuks uus suund võtta. Üksi sa seda ei tee, asjad tuleb äripartneritega läbi rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastaringil saad palju ära teha selleks, et parandada elamistingimusi ja tagada perele heaolu. Emotsionaalset tuge saad lähedaste käest, aga nad võivad sulle pakkuda ka materiaalset abi unistuste teostamisel. Töises vallas oled usin ja järjekindel. Küllap alustad palju ka päris uusi projekte.