Pavel Botsarov ja Marko Reikop roosiaia vastuvõtulFoto: Kuvatõmmis ERR videost
Saund
20. august 2018, 22:41

Roosiaia vastuvõtul esinenud ansambli Catapulta liige: igaüks tahaks presidendile oma muusikat mängida (12)

Taasiseseisvumispäeval presidendi roosiaia vastuvõtul käinud külalised said muusikalise üllatuse osaliseks, kui lavalauad hõivas venekeelne räpipunt Catapulta.

Marko Reikop uuris ERR-i otseülekandes bändiliikmelt Pavel Botsarovilt, kuidas tema vastuvõtule sattus. "Kutsuti. Tulime näitama uut elektroonilist muusikat," ütles Pavel. Mees tunnistas, et ta oli väga üllatunud, kui sai kutse vastuvõtul esineda. "Ma arvan, et igaüks tahaks presidendile oma muusikat näidata ja mängida."

Reikopi küsimusele, kas president ka räpparite laulusõnad üle kontrollis, et mehed laval midagi väga roppu ei ütleks, muigas Pavel, et seda ta ei tea. "Võib-olla kontrollis. Mul oleks hea meel. Ma ei tea, ta pole mulle öelnud," naeris ta. 

Catapulta muusikat iseloomustas Pavel kui hästi tantsulist, elektroonilist ja venekeelset Inglismaa mõjuga räppmuusikat. 

Catapulta sündis Eestis tegutseva venekeelse räpigrupeeringu Gorõ Lana liikmete soovil. “Otsustasime selle bändi teha, sest ei ole emakeeles sarnast asja eriti kuulnud. Paar aastat tagasi LOWK ja MF Lef tegid esimesed katsetused ja hiljem liitusin juba mina ja nii see läks," on Pavel rääkinud veebilehele legendaarne.ee.