Backstreet BoysFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. august 2018, 14:55

Backstreet Boysi kontserdi eel juhtus õnnetus, milles sai viga 14 inimest (1)

Halvad ilmastikuolud nurjasid laupäeval Oklahomas poistebändi Backstreet Boys kontserdi, kui WinStar kasiino juurde paigaldatud välipaviljon tuulega kokku kukkus, vahendab Billboard. Vahejuhtumis sai viga 14 inimest.

Bändiliige Kevin Richardson nimetas pavljoni telgiks ning ütles, et kohe kui õnnetus juhtus, pakuti kannatanutele igakülgset abi. "Ootame, et saaksime vaadata, kui suur on kahju meie tehnikale," kirjutas mees Twitteris. 

Enne kontserti kirjutas Nick Carter, et nad palvetavad fännide eest, kes vigastada sai ning kinnitas, et bänd on valmis kontserdi ära tegema. "Ohutus siiski ennekõike," tõdes mees Twitteris. 

Lõpuks tuli neil aga esinemine tühistada, sest lava polnud turvaline. Siiski kutsus Richardson üles kõiki oma pileteid alles hoidma ja lubas, et Backstreet Boys tuleb tagasi. 

WinStar andis juhtunu teemal ka kommentaari. "Piirkonnas olnud klientidel paluti kontserdipaigast lahkuda ning tormi eest varju otsida, kuid umbes 150 inimest seisis Backstreet Boysi kontserdijärjekorras ja ei pööranud töötajate hoiatusele tähelepanu. SIis tuli torm ja kontserdi sissepääsu tugivõrestik andis suure tuule ja tugeva vihma käes alla. 14 inimest sai kohapeal esmaabi ning viidi siis kohalikku haiglasse."