Babuljal pidutseti säravvalges suveöösFoto: Jaanar Nikker
Inimesed
16. august 2018, 18:45

PEOGALERII | Babuljal pidutseti säravvalges suveöös (5)

Klubi Teater mattus valgesse, kui Babulja Special pidudesari kutsus külalised linna suurimale WHITE PARTY'le! Seks puhuks oli kohale palutud ka üks Eesti silmapaistvaimatest show-trummaritest Siim Koppel, kes oli oma keha ja trummid poppide UV värvidega katnud. Vanaema rõõmuks oli lapsi selle suve viimaseks valgeks peoks kohale tulnud uskumatult palju - vaata galeriid ja veendu ise!

Babulja Special WHITE PARTY on aastatega kujunenud pealinna oodatuimaks ja ühtlasi ka suurimaks valgeks peoks, kus öine meelelahutusprogramm ja artistid lummavas valges külastajate meeli köidavad.

Nii möödus pidu ka sel korral, mil majatäis külalisi sai nautida nii erinevaid tantsu-showsid Klubi Teater lavadel ja baarilettidel ning õhtu kulmineerus võimsa UV-showga, kui lavale astus Siim Koppel UV-trummidel.

Aga juba reedel, 17. augustil lubatakse külastajad viia tõelisesse illusioonide keerisesse. Laupäev, 18. august toob kokku kõik peatselt abielluvad, sest Bachelor(ette) peoõhtul jagub üllatusi nii poissmeeste- kui tüdrukuteõhtutele.

Vaata pilte! 

Babuljal pidutseti säravvalges suveöös Foto: Jaanar Nikker