Lisa Marie ja MichaelFoto: AP/Scanpix
Inimesed
16. august 2018, 15:49

Lisa Marie Presley abikaasa: kui lahutusest teatasime, sain tapmisähvardusi (1)

Laulja Lisa Marie Presley abikaasa, muusik Michael Lockwood, sai paari lahutusuudise avalikuks tuleku järel tapmisähvardusi, vahendab Mirror.

"Michael sai tapmisähvardusi. Lisa Marie müüs maha ta muusikariistad, mille abil ta raha teenis. Naine muutis ta muusikaäri patriarhiks," sõnas Lockwoodi advokaat kolmapäeval Los Angelesi kohtus. 

Lisa Marie ja Michael käivad praegu kohut, et oma 10 aastat kestnud abielu lahutada ning lahutus on üsna räpane. Lisa Marie soovis lahutust aastal 2016, kui ta teenis 2,2 miljonit dollarit aastas. Mees teenis samal ajal umbes 3300 dollarit. "Mehel polnud midagi, aga naist ei huvitanud. Ta hoolitseb vaid enda eest. Lisa Mariel on isa pärandus ja palju muud, kuid ta ei tahtnud, et mees sellest sentigi saaks," rääkis advookaat. 

Lahutuse põhiprobleemiks on leping, mille Presley ja Lockwood 2007. aastal sõlmisid. Seal leppisid nad kokku, et ei soovi teineteise kinnisvara ega hakka lahutuse korral teiselt poolelt toetust nõudma. 

Presley väidab, et müüs eksmehe muusikariistad maha selleks, et saada tagasi natukenegi sellest rahast, mis mees tema krediitkaardilt kulutas. Naise sõnul on tegu ilmselt miljonitega. Lockwood aga soovib, et leping tühistataks - mees sõnab, et see ei kehti, kuna ta ei lugenud seda enne allkirjastamist läbi, sest see ei huvitanud teda toona.

Presley advokaat tõdes kohtus, et ta on advokaadina töötanud 38 aastat ja pole kunagi näinud, et keegi nõuaks lepingu tühistamist, kuna pole seda enne allkirjastamist lugenud. "Lockwood allkirjastas lepingu vabatahtlikult. Teda ei ähvardatud. Härra Lockwood ütles, et ta ei lugenud lepingut, sest see ei huvitanud teda."

Mees väidab, et Lisa Marie varjas tema eest oma rikkust. Presley advokaat aga teatas seepeale, et kui mees oleks lepingut lugenud, oleks ta teadnud, et toona oli naisel vara 62 miljoni dollari väärtuses.