"Puuduta mind!"; Uudo Sepp; Kuressaare Merepäevad; Anu Saagim; Uudo sõber Taavi EigoFoto: Robin Roots
Puuduta mind
16. august 2018, 18:23

Vaata saadet „Puuduta mind!“ igal neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebist ja Facebookist!

VIDEO | „Puuduta mind!“ 39. saade | Külaliseks on superstaar ja populaarne poissmees Uudo Sepp (16)

Igal neljapäeval kell 18 kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Anu Saagimi 39. saate külaliseks on superstaari saate võitja Uudo Sepp. 

Seekordse saate salvestus toimus Kuressaare Merepäevadel, mille märksõnaks oli „Mere puudutus“, kuhu Uudo tuli oma parima sõbra Taavi Eigoga. 

„Puuduta mind!“; Uudo Sepp; Kuressaare Merepäevad; Anu Saagim; Taavi Eigo Foto: Robin Roots

Mehed rääkisid ausalt ja keerutamata sõprusest, tööst, kuulsaks olemise okkalisest teest, kuid samas ka ohjeldamatutest rõõmudest.  

„Puuduta mind!“; Uudo Sepp; Kuressaare Merepäevad; Anu Saagim; Uudo sõber Taavi Eigo ja poissmees Karel Aru (meremehe kostüümis) Foto: Robin Roots

Saatesse „Puuduta mind“ tegid üllatusvisiidi „kohalikud poissmehed“ ja päeva staar Karel Aru esitas rahvahulga ees ka enda kirjutatud ja tulevasele pruudile pühendatud luuletuse, millele Uudo kena viisijupi juurde arranžeeris. Kuidas see õnnestus, saad kaeda juba juba täna kell 18 eetrisse minevas veebisaates. 

„Puuduta mind!“; Uudo Sepp; Kuressaare Merepäevad; Anu Saagim Foto: Robin Roots